» Ausztria

» Ausztria » Steiermark » Graz


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

FRida és freD háza gyerekmúzeum izgalmas kiállításokat, színházi előadásokat és programokat kínál 3-12 éves gyerekeknek.


"Üdvözlünk Frida és freD "zoknis múzeumában"! Csak tedd fel a cipődet a pénztár mögötti cipős polcra, és már kezdődhet is a felfedezőút, mezítláb vagy a magaddal hozott házi cipődben. A kényelmes nézelődéshez legalább másfél órára lesz szükséged. Mindent a kéznek! Kiállításainkon mindent kipróbálhatsz. A kiállításokra nem, csupán néhány programra kell előre bejelentkezned. Szombaton kettőkor (kiállításhoz kapcsolódó program). Kiállításaink keretében szombatonként 14.00 órakor izgalmas különprogramokkal várunk. Hogy mivel, az legyen meglepetés! Bejelentkezni nem szükséges, a belépőjegy tartalmaz minden költséget.

Május 1-től a kert is nyitva áll előtted! A kert a kiállítótér része, és mindig akad valami tennivaló. Helyezd magad kényelembe a büfé egyik asztalánál. Van kávé- és italautomata, a múzeum boltjában pedig egészséges finomságok közül válogathatsz.

< Múzeumunkban természetesen fényképezhetsz, és a fotókat felhasználhatod magáncélra!"

Belépő 2014:
Gyermekjegy 3-5 éves korig: 2,00 euró
Gyermekjegy 6 éves kortól: 4,50 euró
Felnőttjegy: 4,50 euró
Családi jegy: 13,00 euró

AKTUÁLIS
2015 kiállítása a Klimaversum és a La Le Luftschloss az éghajlatot és a levegőt helyezi a központba. Mindkét kiállítás 2015. március 21-től egész évben látogatható.Tartomány:Steiermark
Település:Graz
Cím:8010 Graz, Friedrichgasse 34,
GPS: 47° 3′ 47.49012″, 15° 26′ 10.5288″
Honlap: http://www.fridaundfred.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward