» Ausztria

» Ausztria » Steiermark


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Lachtal nyáron magaslati fekvésével és kiránduló övezeteinek kiterjedésével nyűgözi le.


LACHTAL NYÁRON

Kabinos felvonó

A Lachtal 6 személyes kabinos liftjével 2000 méteres magasságig viszi föl. A hegyi állomás pompás kiránulások ideális kiindulási pontja - a hegyi kunyhóktól a hegygerincig a csodás panoráma mindenkinek tartogat valamit. 

Oberwölz
 
A középkori városkép a városfallal és a 3 városkapuval máig fennmaradt. 

Oberwölz szabadidőközpont

Élmény az egész családnak, amit a szabadstrand kínál vízi csúszdákkal és ugrótornyokkal, gyermekmedencékkel, röplabdapályával és szabadtéri sakktáblával. Az uszoda éttermében pedig kulináris élményekkel kényeztetik Önt. A közvetlen szomszédságban van a magas kötélpálya, a teniszpálya, egy szkátjáték- és aszfaltstock pálya, valamint egy játszótér.

Oberwölz, magas kötélpálya

10 különböző nehézségi fokú akadálypálya összesen 2.900 m hosszú. A minimális testmagasság 130 cm, 14 éven aluli gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett mászhatnak. 

LACHTAL TÉLEN

A Lachtal síövezet magas alpesi tulajdonságokkal, a síövezet terjedelmességével, és különleges kunyhóinak atmoszférájával jeleskedik. 35 km-es pályák és sítúrák vezetnek 1.660 méteres magasságból 2.222 méteres magasságig. A gyermekbarát környezetet Lachtalban kiemelten fontosnak tartják. Varázsszőnyeg, maci-kötéllift, mini-szlalom, színes figurapark, hullámpálya és kincskeresés a legfontosabb élménylehetőségek a "Lachtal gyermekvilág" területen.

Tartomány:Steiermark
Cím:Oberwölz
GPS: 47° 12′ 14.3172″, 14° 16′ 52.28004″
Honlap: https://www.oberwoelz-lachtal.at/de/

Még nem érkezett hozzászólás!

Régióválasztó

arrow_upward