» Ausztria

» Ausztria » Oberösterreich


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Az Inn barokk gyöngyszeme a legjobb értelemben vett város. Minden sarkon történelmet lélegzik, de soha nem tűnik porosnak vagy régimódinak.


Épp ellenkezőleg: ha végigsétál a történelmi sikátorok, terek, sétányok és parkok útvesztőjében, érezni fogja Schärding élénkségét.

Minden élénksége ellenére azonban Schärding a csendes hangok városa is, ahol a csodálatos természettel körülvett, eldugott helyeket találunk. Az Irgalmas Testvérek Rendje is felismerte ezt, amikor majdnem 80 évvel ezelőtt gyógyfürdőt alapítottak itt, a mai Kurhaus der Barmherzigen Brüder-t.

De a város számos meglepetést tartogat a jó ételek kedvelőinek, a természetbarátoknak és mindazoknak, akik élvezik az élet finomabb dolgait. A Schärding környéki természet a szó legszorosabb értelmében "megtapasztalható": A Duna-kerékpárút, az Inn-kerékpárút, a Tauern-kerékpárút és a Római-kerékpárút a barokk városban találkozik, és arra hív, hogy két keréken fedezze fel a várost és környékét. Az Inn mindenütt jelen van, átöleli a várost, annak része és formálja az itt élőket.Tartomány:Oberösterreich
Cím:Schärding
GPS: 48° 27′ 25.191″, 13° 25′ 54.48″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward