» Ausztria

» Ausztria » Steiermark


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Lachtal nyáron magaslati fekvésével és változatos túraútvonalaival nyűgözi le.

LACHTAL NYÁRON

Kabinos felvonó

A Lachtal 6 személyes kabinos liftjével 2000 méteres magasságig viszi föl. A hegyi állomás pompás kirándulások ideális kiindulási pontja - a hegyi kunyhóktól a hegygerincig a csodás panoráma mindenkinek tartogat valamit. 

Oberwölz

A középkori városkép a városfallal és a 3 városkapuval máig fennmaradt. 

Oberwölz szabadidőközpont

Élmény az egész családnak, amit a szabadstrand kínál vízi csúszdákkal és ugrótornyokkal, gyermekmedencékkel, röplabdapályával és szabadtéri sakktáblával.

Oberwölz, magas kötélpálya

10 különböző nehézségi fokú akadálypálya összesen 2.900 m hosszú. A minimális testmagasság 130 cm, 14 éven aluli gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett mászhatnak. 

LACHTAL TÉLEN

A Lachtal síövezet magas alpesi tulajdonságokkal, a síövezet terjedelmével, és különleges kunyhóinak atmoszférájával jeleskedik. 35 km-es pályák és sítúrák vezetnek 1.660 m magasságból 2.222 m magasságig.

A Lachtal ideális feltételeket kínál a gyerekeknek, hogy megtegyék az első métereket sílécen – a síterepen bébilift, varázsszőnyegként működő mozgójárda és mini szlalompálya is várja a legkisebbeket. Az új Wildes Lachtal kalandpályán a kis kalandorok szarvasokkal, nyulakkal, Bambival és más erdei állatokkal találkozhatnak.

Szánkózás a Lachtalban

Friss hóval a szánkó talpa alatt, jó hangulatban csúszhatnak le a vendégek a Lachtalban található Hirzmann Almról a völgybe – akár sötétedés után is.

A kivilágított, másfél kilométer hosszú természetes szánkópálya gyalogosan és szánkótaxival egyaránt megközelíthető.

Tartomány:Steiermark
Cím:Oberwölz
GPS: 47° 12′ 14.3172″, 14° 16′ 52.28004″
Honlap: https://www.oberwoelz-lachtal.at/de/

Még nem érkezett hozzászólás!