» Olaszország

» Olaszország » Veneto » Bibione


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Velencétől alig néhány kilométerre elterülő tengerparti üdülőhely, Bibione népszerű a családok körében, mivel a tenger fokozatosan mélyül, így nagyon biztonságos a gyermekek számára. Igazi családbarát üdülőhely!

Bibione 11,5 km hosszú finom és lágy, aranyszínű homokos tengerpart miatt népszerű a nyaralók körében.

Bibione 1996 óta minden évben megkapja a Bandiera Blu, azaz a Kék Zászló elismerést a víz és a part jó minőségéért, a nyújtott szolgáltatásokért és a környezetvédelemért.

A strandon 22 mentőállomás helyezkedik el fürdőzők biztonsága érdekében. Valamint a strandon található egy Elsősegély Állomás (Pronto Soccorso) és egy Újraélesztő Egészségügyi Egység az azonnali segítségnyújtáshoz.

FÜSTMENTES STRAND

2014 nyarától tilos a dohányzás Bibione tengerpartján.

STRAND SZERVIZ

Shuttle Beach Free busz: minden nap 8.00-tól 19.30-ig közlekedik, 30 percenként indul, a Via Majatól a via Cormor-on, via Lemene-n, via Orsa Maggiore-n és a via delle Nazioni-n át. Ingyenesen áll a nyaralók rendelkezésére.

INGYEN WIFI

A 2016-os nyári szezon újdonsága a 18 ezer napernyő alatti ingyenes Wifi kapcsolat Bibione-ban. Bibione ezzel valószínűleg Olaszország legnagyobb strandja, ahol vezetékmentes internetkapcsolat áll a turisták rendelkezésére.

Minen nap ingyenes animáció van a strandon. A strandra érkezéskor elég feliratkozni arra a tevékenységre, amit a legérdekesebbnek találnak, miután megnézték a lehetőségek széles választékát. Vannak sporthetek, ahol több sportág alapjait sajátíthatják el mint az úszás, a foci, a strandröplabda. A kreatív tevékenységek során sóból, szívószálból, papírból, rizsből, tésztából, újrahasznosított anyagból, készítenek tárgyakat, amiket aztán emlékként hazavihetnek. Van gyereknap, ahol lehet kalóznak vagy mesefigurának öltözni így a gyerekeket bevonják sok tevékenységbe a nap folyamán.

Más szolgáltatásokat is építettek ki a kicsik számára. Van elsősegély, a Bibionei strandon kint lévő egységükkel, vannak vízimentők. A gyerekszoba, a Szolgáltatások szigetén, ingyenesen áll az anyukák rendelkezésére.

PROGRAMOK BIBIONÉBAN (részletek)

Tartomány:Veneto
Település:Bibione
Cím:Bibione
GPS: 45° 37′ 51.47828″, 13° 2′ 59.06684″
Honlap: http://www.bibione.com

Még nem érkezett hozzászólás!