» Svájc

» Svájc » Zürich » Zürich


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Lindt paradicsomot nyitott a csokoládé szerelmeseinek Zürichben. Fogadóterében a világ legnagyobb csokoládé szökőkútjával nyílt meg a világ legnagyobb csokoládémúzeuma a Zürich melletti Kilchbergben.

A hatalmas interaktív múzeumban a Lindt Home of Chocolate bemutatja a svájci csokoládé történetét, elmeséli a híres Lindt csoki előállításának történetét, valamint bemutat más ikonikus svájci csokoládékészítőket.

A látogatók visszautazhatnak a csokoládé eredetéhez, és megtapasztalhatják, hogyan hódította meg a kakaó Európát, valamint nyomon követhetik a gyártási folyamatot is. 

Az édesszájú látogatók a Chocolateriában saját ízvilágú desszertjüket is előállíthatják. A kóstolóteremben pedig teletömhetik a hasukat csokival, ahogy azt a múzeum oldalán is hirdetik (Unlimited chocolate tasting).

Az épület a világ legnagyobb Lindt üzletének is otthont ad.

Az épület részeit csigalépcsők és lépcsőzetes járdák kötik össze. A vizuálisan lenyűgöző múzeum a Lindt és Sprüngli gyár mellé épült, amelyet a vállalat 1845-ös alapításakor építettek, és ma történelmi nevezetességnek számít. Középpontjában egy kilenc méter magas csokoládé-szökőkút áll.

Tartomány:Zürich
Cím:Kilchberg
GPS: 47° 19′ 21.11376″, 8° 32′ 45.41388″
Honlap: https://www.lindt-home-of-chocolate.com/en/

Még nem érkezett hozzászólás!