» Ausztria

» Ausztria » Burgenland » Fertő tó


Ausztria legnagyobb szabadidőparkja! Fantasztikus szórakozás 140.000 négyzetméteren.

Élménypark

A négy különböző tematikus élményterületen, a "Kalandvárban", a "Meseerdőben", a "Kalandszigeten" és a "Tanyán" mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szórakozást.

Számtalan játék lehetőség várja itt a kicsi és nagyobb gyerekeket. Sárkányvasút, hullámvasút, körhinta, malacvasút, traktorvasút, Kacsa-körhinta. A mókás erdei futam nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy a gyerekek vaddisznók és rókák hátán galoppozzanak. A Sárkánybarlangban egy "igazi" sárkánnyal találkozhatnak. A bátrak kipróbálhatják az óriási Templom-csúszdát, a Krokó-vízipályát és az "Isteni villám" hullámvasútat. Az Őrült madárijesztő mindenkit nevetésre késztet.

A gyerekek több mászólabirintus közül választhatnak, de találunk itt vadasparkot is állatsimogatóval.

Fáradalmaikat a szülők és gyerekek az éttermekben (Filippo Vendéglője, a Várkocsma, az Erdei Vendéglő vagy a Parasztkocsma, a Szamáritató, a mediterrán jellegű Római Étterem és a Kikötői Taverna) pihenhetik ki, ahol természetesen gyerekmenü is kapható ajándékkal. A babaételeket mikróban is felmelegíthetjük.

Leonardos Flugmaschine im Familypark

Leonardo repülője (c) Österreich Werbung/Familypark/Martin Matula

Familypark 2024-ben

2024-es szezon:

2024. március 23-november 1

Belépő 2024:

Napijegy a jegypénztárban: 37 euró
Online jegy: 34 eurótól
Éves jegy: 94 euró (online 91 euró)

A 3 év alatti gyermekeknek ingyenes a belépés.

Az ár magában foglalja a több mint 20 mozgó, forgó, pörgő játék, valamint az élményrészlegek korlátlan használatát. Néhány kiegészítő játék (vízágyú, automaták) zsetonnal működik.

Számos esemény a 2024-es szezonban

Húsvét: Március 30. - Április 1.

Színes húsvéti programok gólyalábasokkal, kézműves állomással, bűvészekkel, húsvéti versennyel és Filippo díszvendégével, a húsvéti nyuszival.

Napforduló Fesztivál: június 21-23

Június 21-én és 22-én 21 óráig tart nyitva a Familypark, és mindhárom rendezvénynapon a rendezvény színpadán showműsor, élőzene és egyéb szórakoztató programok várják a vendégeket a parkban.

Filippo nyári bulija

Nyáron négy szombaton (július 20-27-én, augusztus 3-án és 10-én) 20 óráig tart nyitva a Familypark, amely nyári szórakoztató programmal lepi meg vendégeit akrobatikával, sétajátékokkal és élőzenével.

Halloween a Familyparkban: október 25-november 3

Idén is egyedülálló halloween-i látványra számíthatnak a horror rajongók, nívós műsorokkal, a legendás Kísértetházzal, felvonulással és még sok minden mással.
Október 17. és 19. között zajlik a Halloween Warm-Up is, ahol mindenki, aki alig várja, első ízben ízelítőt kaphat a Familyparkban zajló forgatagból.

Tartomány:Burgenland
Település:St. Margarethen
Cím:7062 St. Margarethen, Märchenparkweg 1
GPS: 47° 48′ 6.68516″, 16° 38′ 49.32128″
Honlap: http://www.familypark.at

Hetedhétország véleménye

Fürdőruhát feltétlenül vigyél, mert a gyerekek a vízijátszótéren és a spriccelő hordónál csurom vizesek lesznek!