Síelés egyetlen síbérlettel Innsbruck környékén

2010. szeptember 30.

print

Síelés egyetlen síbérlettel Innsbruck környékén

Újdonság, hogy az Olympia SkiWorld Innsbruck valamennyi síterepe felfedezhető egyetlen síbérlettel. Innsbruck közvetlen közelében összesen nyolc síterep található, amelyek nagyszerű adottságokkal csábítanak örömteli síelésre és snowboardozásra.

Újdonság, hogy az Olympia SkiWorld Innsbruck valamennyi síterepe felfedezhető egyetlen síbérlettel. Innsbruck közvetlen közelében összesen nyolc síterep található, amelyek nagyszerű adottságokkal csábítanak örömteli síelésre és snowboardozásra.A sírégióban összesen 280 kilométernyi sípálya található.

Aki igazán magasra vágyna, az töltheti üdülését Ausztria legmagasabban fekvő „sífalujában“, a 2000 méter magasan fekvő Kühtai-ban vagy ellátogathat a 3000 méteres Stubai-gleccserre. Innsbruck „legőrültebb“ parkja, a Nitro Skylinepark közvetlenül a város felett található és egyedülálló élményeket kínál a snowboardosoknak. A síelők és napimádók a Nordkette-felvonóval juthatnak fel a város házi hegyére, amelyről varázslatos kilátás nyílik a környező tájra. Aki könnyed, nyugodt téli élményekre vágyik az választhatja a Mutterer Alm, Rangger Köpfl vagy a Schlick 2000 családias hangulatú síterepeket.
Az Olympia SkiWorld Innsbruck síbérlettel nemcsak a nyolc nagyszerű síterep mindegyikén síelhetünk, hanem ingyenesen használhatóak a síbuszok is, amelyek kényelmesen és gyorsan szállítják az üdülővendégeket a kívánt síterepre. Még kedvezőbb áron síelhet az, akinek van Club Innsbruck kártyája, hiszen ezzel a kedvezményes kártyával további engedmény jár a síbérlet árából. Az ingyenes kártya további szolgáltatásai közé tartoznak például a városnézésnél igénybe vehető kedvezmények, az ingyenes részvétel egy romantikus téli túrán vagy az ingyenes gyermekfelügyelet az Igls síóvodában.
A Club Innsbruck kártya automatikusan jár azoknak a vendégeknek, akik legalább egy éjszakát eltöltenek Innsbruckban vagy a város üdülőfalvaiban. A kedvezményes kártyát a szálláshelyükön vehetik át a szállóvendégek.

www.ski-innsbruck.at

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play