» Ausztria

» Ausztria » Steiermark » Salzkammergut

Nárciszfesztivál Bad Aussee

2023. június 1.

Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

2023. június 1. és 4. között az Ausseerland–Salzkammergut régióban tartják Ausztria legnagyobb virágkarneválját, amelyre mintegy 25.000 látogatót várnak.
2023 tavaszán az Ausseeerland–Salzkammergut régióban ismét minden a nárciszok körül forog, amelyek illatos, hófehér virágtengerré változtatják a hegyoldalakat. A Nárciszfesztivál programpontjai közé tartozik a nárciszfutás, a nárcisztúra, a virágfigurák készítése a vendégekkel közösen, az aussee-i specialitások ünnepe, egy kerti ünnepség a Bad Aussee gyógyparkban az önkéntes tűzöltők zenekarának fellépésével, valamint idegenvezetés az Altaussee Sóvilágban.

A Nárciszfesztivál legkiemelkedőbb fénypontja a 2023. június 4-én, vasárnap tartott virágkarnevál. A városi felvonulás alkalmával 8.00 és 11.00 óra között Bad Aussee központjában csodálhatók meg a virágból készült műalkotások. Az érdeklődőknek elegendő idejük lesz a figurákat megcsodálni és lefotózni.

Ezzel egyidejűleg a vendégek a történelmi gyógyüdülőhely látnivalóit is felfedezhetik, a megfelelő hangulatról zenei és hagyományőrző csoportok, valamint regionális finomságok gondoskodnak. Ezután a virágból készült pompás figurákat átviszik a Grundlsee-hez, ahol 14.30-kor kezdődik a tavi karnevál.Tartomány:Steiermark
Település:Altaussee
GPS: 47° 38′ 23.62344″, 13° 45′ 50.62104″
Időpont:2023. június 1.
Honlap: http://www.narzissenfest.at/de/

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward