Bulizott már szappanbuborék-tündérrel?

2014. szeptember 1.

print

Bulizott már szappanbuborék-tündérrel?

Táncosok, illuzionisták, zsonglőrök, pantomimesek és zenészek özönlik el 2014. szeptember 5. és 7. között Bécset, amely negyedik alkalommal ad otthont a Buskers Festivalnak. Különleges élményben lehet része, aki ellátogat rá.Táncosok, illuzionisták, zsonglőrök, pantomimesek és zenészek özönlik el 2014. szeptember 5. és 7. között Bécset, amely negyedik alkalommal ad otthont a Buskers Festivalnak. Különleges élményben lehet része, aki ellátogat rá.

 


Bulizott már tűznyelővel? És élő szoborral vagy szappanbuborék-tündérrel? Bécsben most megteheti: 2014. szeptember 5-7. között tartják ugyanis a Buskers Festivalt (Utcaművészek Fesztiválja), amelyre a világ legkülönbözőbb országaiból érkeznek mágusok, akrobaták, táncosok, pantomimesek és komédiások.

 


Copyright: Raimund Appel / buskerswien.at


Az ingyenes szabadtéri fesztiválon idén ötven társulat vesz részt, az osztrák, német, olasz, cseh, lengyel vagy szlovák művészek mellett magyar előadók is szórakoztatják majd a közönséget. A Bandart Productions Dancing Graffiti című egyedülálló utcaszínházi performansza például egy falra mázolt karakter születését és harcát mutatja be, amíg fel nem fedezi különleges belső erejét. A régi hangszerekkel és emberi hanggal elektronikus zene hangulatát keltő Airtisttal pedig már az Ozora Fesztiválon találkozhattak a különlegességek kedvelői. És miután az utcákon kialusznak a fények, az utcák művészei a Club Brutba, a Club U-ba és a TU Prechtlsaaljába költöznek, hogy ott folytassák tovább a varázslást, zsonglőrködést és tűznyelést.

 


Copyright: Raimund Appel / buskerswien.at


A negyedik alkalommal a Karlsplatzon megrendezett fesztivál egyik célja, hogy feledhetetlen élményben egyesítse a legkülönbözőbb társadalmi és szociális áramlatokat. 

 


Copyright: Fabfoto / buskerswien.at

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play