Új attrakciók St. Coronán

2016. október 20.

print Hetedhétország.hu

Új attrakciók St. Coronán

A magyar határhoz közeli St. Corona am Wechsel egy Mini-Bike parkkal bővült. A kis-és nagy gyerekek ezentúl nemcsak a „Corona Coaster” bobpályán élvezhetik a sebességet, a kalandparkban ügyeskedhetnek, a hangyaösvényen a szorgalmas hangyáknak a nyomába eredhetnek, hanem biciklivel és rollerrel is száguldhatnak.

Az enyhe telek miatt az alsó-ausztiai St. Corona am Wechsel profilváltásra kényszerült. A síterep bezárása óta komoly fejlesztésekbe invesztáltak, hogy a családokat idevonzzák. Október elsején adták át a legújabb attrakciót a kisgyerekesek örömére, a Mini-Bikeparkot. A szülők kényelmesen, a „Wechsel Lounge“ fateraszáról kísérhetik figyelemmel csemetéiket.

Mini Bikepark, © Angelika Morgenbesser, Familienarena
Mini Bikepark, © Angelika Morgenbesser, Familienarena

St. Coronán tavaly óta működik az egész évben üzemelő „Corona Coaster” bobpálya. Érdemes a 2,5 km hosszú hangyatanösvényen is kirándulni és rejtvényeket megfejteni. 15 állomás az erdei hangyák életébe nyújt betekintést. Az ösvény legmagasabb pontján pedig nyugágyak, padok és a hegyi víztározótónál egy játszótér vár.

St. Coronán a Motorik-park is próbára teszi a gyerekeket 25 ügyességi játékkal, amelyek a motorikus képességet fejlesztik.

Motorikpark St. Corona, © Familienarena/Christian Kremsl
Motorikpark St. Corona, © Familienarena/Christian Kremsl

St. Corona am Wechsel a magyar határhoz közel, Alsó-Ausztriában, Wechselland területén fekszik. A Bécstől csupán 80 percnyire fekvő síterepből mára csak egy síiskola maradt meg, azonban ez télen kedvelt családi úti cél.

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play