Felsőőri ínyenc-vásár

2012. február 1.

print

Felsőőri ínyenc-vásár

Az ínyencek és egyedi ételek, ízek rajongói november első hétvégéjén ismét lehetőséget kapnak arra, hogy hódoljanak szenvedélyüknek Felsőőrött. A hatodik ínyenc-vásáron 100 kiállító mutatja be termékeiket.

Az ínyencek és egyedi ételek, ízek rajongói november első hétvégéjén ismét lehetőséget kapnak arra, hogy hódoljanak szenvedélyüknek Felsőőrött (Oberwart). A hatodik ínyenc-vásáron 100 kiállító mutatja be termékeiket.

Regionális ínyencségek titkairól
tudhatnak meg többet az érdeklődők az idei ínyencvásáron Felsőőrött. A termékek palettája ismét nagyobb lett a tavalyi évhez képest: lekvárok, levek, kenyérfajták, borok, sajtok és húsváltozatok legújabb variációban találhatók a kiállításon. 

A szervezők a tavalyi évben 4.800 vendéget fogadhattak a rendezvényen, ebben az évben is hasonlóan nagy érdeklődésre számítanak a kiállításon. A mai szombat délelőtt már nagyon sikeres volt - jelentették a szervezők. A vásáron nem csak a bevásárlókosarak voltak tele, hanem tele volt a három kiállítóterem is. 

A rendezvényen a Burgenlandi Ínyencrégió, valamint a Dél-Burgenlandi Paradicsomgazdaságok nevezetű szervezet is részt vesznek. Ehez a csoporthoz Szabó Júlia, magyar nyelvű alsóőri termelő is hozzátartozik. 

A látogatók vasárnap estig nem csak kóstolhatnak vagy vásárolhatnak, hanem szombat este ínyencmenüt is rendelhetnek. A Burgenlandi Ínyencségek Vására november 3-án 18.00-tól, november 4-én, vasárnap 9.00-től 18.00-ig tartja nyitva kapuit.

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play