Magyar nap Eisenstadtban

2012. február 1.

print

Magyar nap Eisenstadtban

Szeptember 29-én magyar termékekkel és turisztikai kínálattal ismerkedhetnek meg az érdeklődők a burgenlandi Kismarton (Eisenstadt) sétálóutcáján.

Magyar termékekkel és turisztikai kínálattal ismerkedhetnek meg az érdeklődők szombaton a burgenlandi Kismarton (Eisenstadt) sétálóutcáján.

Több mint negyven kiállító mutatkozik be a turizmus, a kultúra és a borászat területéről a határokon átnyúló idegenforgalmi együttműködés, a Tourist-Net keretében a Burgenlandi Gazdasági Kamara közlése szerint. A standokon kaphatók lesznek magyar ételek, italok és kézműves termékek.

A Tourist-Net-programot a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a burgenlandi társzervezet hívta életre a magyar, illetve a burgenlandi turisztikai vállalkozások közötti együttműködés fejlesztése, kínálatuk jobb értékesítése érdekében.

"A program nemcsak osztrákoknak és magyaroknak, hanem más országokból érkező látogatóknak is szól" - mondta Kiss Sándor, Vas megyei kamarai elnök.

"Kössenek ismeretségeket, ismerjenek meg új dolgokat és legyen részük egy kellemes napban! - invitálta az érdeklődőket Peter Nemeth, a burgenlandi gazdasági kamara elnöke, tiszteletbeli magyar konzul. - A program fontos hozzájárulás ahhoz, hogy az emberek fejében is leomoljanak a határok."
A Tourist-Net keretei között tavaly rendezték meg az első magyar napot Kismartonban. Az együttműködés közös ajánlatcsomagokra és kedvezménykártyákra, szakmai tapasztalatcserére és nyelvtanfolyamok megrendezésére is kiterjed.

(MTI)
Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play