Becsüs nap gyerekprogramokkal

2013. március 4.

print

Becsüs nap gyerekprogramokkal

Az öreg padlások, pajták vagy pincék nemcsak nosztalgikus emlékeket, hanem féltett kincseket is rejthetnek. Különbséget tenni a régi kacat és az antik kincs között nem mindig könnyű. Május 4-én, szombaton ehhez nyújtanak segítséget a Dorotheum szakemberei az Esterházy-kastélyban.

Az öreg padlások, pajták vagy pincék nemcsak nosztalgikus emlékeket, hanem féltett kincseket is rejthetnek. Különbséget tenni a régi kacat és az antik kincs között nem mindig könnyű. Május 4-én, szombaton ehhez nyújtanak segítséget a Dorotheum szakemberei a kismartoni Esterházy-kastélyban.

A rendezvény ingyenes és jó lehetőséget kínál arra, hogy a családi kincsekről szakmai véleményt kapjunk, megtudjuk kedvenc tárgyaink eredetét, korát és értékét. A Dorotheum szakértői a XIX. századi festmények, az üveg, a porcelán, az egyéb gyűjtemények, valamint a kar- és zsebórák, és ékszerek témaköreiben vizsgálják meg a bevitt kincseket.

A rendezvény keretein belül a gyerekeket is színes programokkal várják. Lesz barkácsműhely, gyerekvezetés, felnőtteknek pedig borkóstoló.


Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play