Újdonságokkal nyit a Familypark

2014. április 6.

print

Újdonságokkal nyit a Familypark

Április 5-én szombaton megnyitja kapuit a Fertő-tónál található Familypark St. Margarethenben. Idén több újdonság várja a vidámparkba vágyókat. Egy boroshordóban kedvük szerint foroghatnak, a bátrabbak pedig különleges repülésre vállalkozhatnak egy sas hátán.

Április 5-én szombaton megnyitja kapuit a Fertő-tónál található Familypark St. Margarethenben. Idén több újdonság várja a vidámparkba vágyókat. Egy boroshordóban kedvük szerint foroghatnak, a bátrabbak pedig különleges repülésre vállalkozhatnak egy sas hátán.

 


Közvetlenül a bejárat mellett a vendégek az új Adlerflugon (sasrepülés) tehetik próbára bátorságukat. A sast ábrázoló kocsiban két személy foglalhat helyet, az U-formájú pályán 7,5 m magasságig juthatnak fel. A legmagasabb pontra érkezvén 35 km/h kezdő sebességgel zuhannak a mélybe, a pálya másik oldalán pedig újra magasba lendülnek az átfordulási pontig. A pálya teljes hossza 27 méter.

 


2014 fő látványossága, a vidám Fassltanz (hordótánc) a falusi porta területén várja a vendégeket. Itt egy talapzaton körbe-körbe forog a nyolc boroshordó, mindegyikben legfeljebb négy-négy személy foglalhat helyet. A hordók közepén lévő kézikerék segítségével a hordók saját tengelyük körül is mozgathatók, ily módon a bent ülők által is fokozható a szédítő forgás.

Az elsősorban a kisgyermekes családok körében kedvelt Kinderzug bei Hans und die Bohnenranke (Mesevonat az égig érő paszulyhoz) elemei teljesen kicserélődtek, a mozdony és a három kocsi összesen 26 személy szállítására képes. A Sumpfburg (mocsárvár) mászóvárban a különböző korosztályok évek óta mászó és kalandélményekkel gazdagodhatnak. Az idén a létesítmény további szórakozási lehetőségekkel bővül. Az újonnan kialakított akadálypályán – különösen meleg időben – felfrissülésre lelhetnek a gyerekek. Különösen akkor, ha a pénzérme bedobásával aktiválható új vízágyúkkal valamelyik várlátogató célba veszi őket. A stégen további vizes meglepetésekkel várják az ide látogatókat.

 


Májustól Mici néni kicsiny farmján élő állatok várják a látogatókat, csemegével és simogatással lehet őket kényeztetni. Itt nemcsak kecskék és bárányok, hanem tyúkok és nyulak is új otthonra lelnek. Hasonlóképpen májusban nyit az újonnan kialakított Eseltränke, ahol a vendéget kemencés burgonyaételek széles választéka várja.

Hasznos információk:

A Familypark Neusiedlersee 2014. április 5-től október 26-ig minden nap nyitva tart.
Április–szeptember: 9-től 18 óráig, belépés: 17 óráig, játékok: 10-től 18 óráig
Október: 10-től 17 óráig, belépés: 16 óráig, játékok: 10-től 17 óráig

Napijegy 3-99 év között: € 19,50/fő
Pénteki családi nap: € 17,50/fő
Kedd nyugdíjas nap: 60 év fölötti látogatóknak csak € 9,50/fő 

Kapcsolódó cikkek:

NYÁRI ÚJDONSÁGOK A FAMILYPARKBAN

MEGNYITOTT AUSZTRIA LEGNAGYOBB ÉLMÉNYPARKJA

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play