» Franciaország

» Franciaország » Provence-Alpes-Côte d'Azur


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:A Serre Chevalier Vallée Franciaország egyik legnagyobb síterepe, amely 410 hektáros pályát fed le. Három alpesi falu - Le Monêtier, Villeneuve és Saint-Chaffrey -, valamint az UNESCO Világörökség részét képező Briançon városát öleli fel. Ez a bájos, 17. századi erődített város a legmagasabb Franciaországban, és számos cukrászda és étterem széles választékát kínálja a látogatóknak.

A völgy északnyugatról délkeletre, az üdülőhely nevét adó lejtő alatt húzódik. Figyelemre méltó magas fasorával, szép erdővel, 1200 és 2800 méter közötti magasságban.

A családcentrikus üdülőhely rengeteg lehetőséget kínál minden síelő számára, az éjszakai síeléssel, a VideoZone-szal, amely lefényképezi Önt, amikor leereszkedik a hegyoldalra, és a First Tracks-szel, amely lehetővé teszi a korán kelők számára, hogy friss, nyomon nem hagyott havon síeljenek. A tapasztalt síelők kipróbálhatják a Brut de Neige zónát is, amely lehetővé teszi a pályán kívüli síelést a szokásos kockázatok nélkül.

A nem síelők különféle tevékenységeket folytatnak, hótalpas túrákkal, majd vacsorával a hegyekben, vagy látogatással a „hógyárba”, ahol megnézhetik a technikusok munkáját, amikor előkészítik a lejtőket az előttünk álló napra. 

 

Sprint Hivernal: A Winter Sprint mindenki számára nyitott autóverseny a Serre Chevalier jégpályáján, amelyre általában januárban kerül sor.Tartomány:Provence-Alpes-Côte d'Azur
Cím:Serre Chevalier
GPS: 44° 54′ 38.65716″, 6° 33′ 0.10152″
Honlap: https://www.serre-chevalier.com/

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward