© Hetedhétország - Minden jog fenntartva!
Impresszum - Kapcsolat - Partnerek - Médiaajánlat - RSS - Adatvédelem
Új nyári kávé Itáliában
2010. július 8.

Újfajta kávét isznak idén nyáron Olaszországban.
A 2010-es olasz nyár kávétrendje - a fagylat és sorbet közötti jeges átmenet - a hagyományos espresso ivók 85 %-át mehgódította már.
A jeges kávékrém átmenetet képez a kávé ízű fagylalt és sorbet között. Az ötlet az egész világon ismert kávéfőzőgép-gyártóktól származik, azután az olasz bárosok saját ízlésük szerint fejlesztették tovább.
Az újdonságra ráharaptak a fagylaltcégek is, a jegyes kávékrémet már az összes fagylatmárka hűtőládájában megtaláljuk. Papírpohárban árulják szívószállal. Ugyanezt frissen, a bárokban üvegpohárban szervírozzák.
(MTI)
Népszerű
- Gyönyörű gyerekbarát strandok Olaszországban - megmutatjuk a 15 legjobbat
- Turistaút Ferenc pápa nyomdokában
- A Napkirály 10 legszebb műve
- Friss információk 2025: utazási, közlekedési hírek, benzinárak és rendkívüli időjárás
- Sikerült megtisztítani a Großglockner alpesi panorámautat a hótól - kiderült, mikortól járható
- Ennél szebb Szantorini már nem lehet: húsvéti lángok borítják be a szigetet - videó
- Dürer híres nyulának egy macska volt a modellje
- Idén négynapos lesz a Hollókői Húsvéti Fesztivál - itt a részletes program
- Húsvéti tűzijáték Firenzében
- Ezek a legkülönlegesebb húsvéti hagyományok Olaszországban