© Hetedhétország - Minden jog fenntartva!
Impresszum - Kapcsolat - Partnerek - Médiaajánlat - RSS - Adatvédelem
Új nyári kávé Itáliában
2010. július 8.
Újfajta kávét isznak idén nyáron Olaszországban.
A 2010-es olasz nyár kávétrendje - a fagylat és sorbet közötti jeges átmenet - a hagyományos espresso ivók 85 %-át mehgódította már.
A jeges kávékrém átmenetet képez a kávé ízű fagylalt és sorbet között. Az ötlet az egész világon ismert kávéfőzőgép-gyártóktól származik, azután az olasz bárosok saját ízlésük szerint fejlesztették tovább.
Az újdonságra ráharaptak a fagylaltcégek is, a jegyes kávékrémet már az összes fagylatmárka hűtőládájában megtaláljuk. Papírpohárban árulják szívószállal. Ugyanezt frissen, a bárokban üvegpohárban szervírozzák.
(MTI)
Legfrissebb hírek
Népszerű
- Elkezdődött az Alpok legnagyobb hómentesítő akciója
- Csodaszép a Budai Vár: virágba borult a japán díszcseresznye fasor
- Friss információk 2024: utazási, közlekedési hírek és benzinárak
- Gyönyörű gyerekbarát strandok Olaszországban - megmutatjuk a 15 legjobbat
- Dürer híres nyulának egy macska volt a modellje
- A finom ételek rajongói nem hagyhatják ki a karintiai húsvétot
- Március 15-én először mértek vereséget a kalandozó magyarok felett
- Látványos farsangi szokások Ausztriában
- Apák Napja: Az olaszok ezzel fánkkal ünneplik az édesapákat - recepttel
- Húsvéti tűzijáték Firenzében