© Hetedhétország - Minden jog fenntartva!
Impresszum - Kapcsolat - Partnerek - Médiaajánlat - RSS - Adatvédelem
Új nyári kávé Itáliában
2010. július 8.

Újfajta kávét isznak idén nyáron Olaszországban.
A 2010-es olasz nyár kávétrendje - a fagylat és sorbet közötti jeges átmenet - a hagyományos espresso ivók 85 %-át mehgódította már.
A jeges kávékrém átmenetet képez a kávé ízű fagylalt és sorbet között. Az ötlet az egész világon ismert kávéfőzőgép-gyártóktól származik, azután az olasz bárosok saját ízlésük szerint fejlesztették tovább.
Az újdonságra ráharaptak a fagylaltcégek is, a jegyes kávékrémet már az összes fagylatmárka hűtőládájában megtaláljuk. Papírpohárban árulják szívószállal. Ugyanezt frissen, a bárokban üvegpohárban szervírozzák.
(MTI)
Népszerű
- Advent Hallstattban
- Friss információk 2023: utazási, közlekedési hírek és benzinárak
- Gyönyörű gyerekbarát strandok Olaszországban - megmutatjuk a 15 legjobbat
- Botrány van Rómában a Colosseum belépőjegyei miatt
- Falusi ősz
- Gemenc: Indulnak a szarvasbőgés-hallgató túrák
- Hallstatt kitalálta, hogyan védekezzen a turisták támadása ellen
- A cicák világnapján fényképeztük ezt a bokor alatt hűsölő cicát Kisorosziban
- Lángolnak a hegyek
- Hihetetlen, mire képesek az olasz kecskék!