© Hetedhétország - Minden jog fenntartva!
Impresszum - Kapcsolat - Partnerek - Médiaajánlat - RSS - Adatvédelem
Új nyári kávé Itáliában
2010. július 8.

Újfajta kávét isznak idén nyáron Olaszországban.
A 2010-es olasz nyár kávétrendje - a fagylat és sorbet közötti jeges átmenet - a hagyományos espresso ivók 85 %-át mehgódította már.
A jeges kávékrém átmenetet képez a kávé ízű fagylalt és sorbet között. Az ötlet az egész világon ismert kávéfőzőgép-gyártóktól származik, azután az olasz bárosok saját ízlésük szerint fejlesztették tovább.
Az újdonságra ráharaptak a fagylaltcégek is, a jegyes kávékrémet már az összes fagylatmárka hűtőládájában megtaláljuk. Papírpohárban árulják szívószállal. Ugyanezt frissen, a bárokban üvegpohárban szervírozzák.
(MTI)
Népszerű
- Friss információk: utazási korlátozások és benzinárak
- Gyönyörű gyerekbarát strandok Olaszországban - megmutatjuk a 15 legjobbat
- Lángolnak a hegyek
- Tragédia az olasz Alpokban: A Marmolada gleccser továbbra is veszélyes
- Mátyás király Bécsben: Érte feladta budai fényűző udvarát is
- Elkezdődött az Alpok legnagyobb hómentesítő akciója
- Mindenki kedvence: A Mozart-golyó igaz története
- Látványos farsangi szokások Ausztriában
- Drónozás Olaszországban: Ezekről a szabályokról feltétlenül tudnia kell
- A nyári napforduló éjjelén legendás hegyi tüzek világítják meg Zugspitzét