» Ausztria

» Ausztria » Niederösterreich » Duna mentén

Wachaui Ínyencfesztivál

2023. március 23.

Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Kulináris örömök a Világörökség részét képező környezetben. Minden év márciusában a helyi vendéglátósok a világ legkiválóbb ínyencségeivel várják az ínyenceket.


Az elit ínyencrendezvény

Az étteremtulajdonosok és a borászok exkluzív, többfogásos vacsorákkal, főzőműsorokkal, fenséges borkóstolókkal egybekötött, hírességekkel folytatott asztali beszélgetésekkel bizonyítják, hogy Wachau nemzetközi szinten is méltán viseli a kiemelkedő kulináris régió megtisztelő címét. A Wachaui Ínyencfesztivál hírnevét tovább öregbítik a nemzetközileg elismert, vezető szakácsok szereplései. A világ számos, a Relais and Chateaux csoporthoz tartozó főszakácsa készít exkluzív vacsorákat a helyszínen.

A legelőkelőbb társaság

Nem az a kérdés, hogy miért rendeznek ínyencfesztivált Wachauban, hanem sokkal inkább az, hogy hol máshol lehetne ínyencfesztivált rendezni, mint Wachauban?

Számos oka lehet annak, hogy Wachau legyen a helyszíne az ilyen kulináris rendezvényeknek. Először is azért, mert errefelé rengeteg elit étterem van, melyek magas színvonalukat a hires főszakácsok által elcsábított szakácsoknak köszönhetik. Emellett Wachau nemzetközileg elismert bortermő vidék, így a finom ételek mellé szinte kötelezően járó minőségi borért sem kell messzire menni.

Végül, de nem utolsósorban meg kell említeni a néhány éve a világörökség részévé nyilvánított, csodálatos vidéket is. A Wachaui Ínyencfesztivál mottója: "Élvezetek nélkül nem teljes az élet!"Tartomány:Niederösterreich
Cím:Wachau
GPS: 48° 19′ 39.20268″, 15° 24′ 41.85284″
Időpont:2023. március 23.
Honlap: http://www.wachau-gourmet-festival.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward