» Ausztria

» Ausztria » Vorarlberg


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A gyerekeket Golmi mormota kíséri végig a 1,5 km hosszú túraúton (Golmi's Forschungspfad), amelyen 20 állomás található. Választ kapnak arra a kérdésre, "hogyan él tulajdonképpen a mormota"?.


A vorarlbergi Montafonban található Golm igazi családi heggyé nőtte ki magát az utóbbi időben. A kutatóösvény mellett találunk itt alpesi bobpályát és erdei kötélpályát is. Ebben a mászóparkban különböző feladatok várják a vállalkozó szelleműeket, legyen szó akadályokról vagy fáról fára ugrálásról, akár 15 méteres magasságban is. (részletek)

Kicsik és nagyok egyaránt kedvelt célpontja a "Golmi tanösvénye". A Golmer Bahn hegyi állomásától (Bergstation Grüneck, 1893 m) kezdődhet a kaland.

Golmi, a mormota 1,5 km hosszú útvonalon kalauzol minket élőhelyén, és ismerteti meg az érdeklődőkkel az erdei állat- és növényvilágot. Több mint húsz élményállomáson kerülhetünk közelebb a természethez játékos módon. Gyermeklift, stégek és vízi játékvilág teszik teljessé a kínálatot.

Az út végállomása a Matschwitz középállomásnál van (1520 m). Az út néhány szakaszon szerpentines, ezért csak 6 éves kortól ajánlható.

A tanösvény babakocsival nem járható, ezért a babák számára ingyenesen babahordozó bérelhető a Berghof Golmban, amely a Golmer Bahn hegyi állomásánál található.Tartomány:Vorarlberg
Település:Vandans
Cím:6773 Vandans, Seilbahnstraße 1, Bergstation Grünec
GPS: 47° 6′ 13.61754″, 9° 51′ 26.16599″
Honlap: http://www.golm.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward