» Ausztria

» Ausztria » Salzburg


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Montelino élménytúra számos játékállomással vár, amelyeken megismerkedhetünk a szomorú bohóc történetével.


Kincskártya vagy GPS segítségével tehetjük meg az utat a Reiterkogelre. A Montelino élménytúra számos játékállomással vár, amelyeken megismerkedhetünk a szomorú bohóc történetével. A 4-10 éves gyerekeknek ajánlott játékos élményút a Kohlmaisgipfelbahn hegyállomásánál (Saalbach) található.

"Szereted a történeteket és a fantasztikus kalandokat? Akkor mélyedj el a Montelino, a kis bohóc csodálatos történetében, aki elveszítette a mosolyát. Hogy történt? Csak egy keveset árulunk el: Montelino elhanyagolta a barátait és a játékait, így egy nap minden barát eltűnt és a játékos láda üres volt. Ekkor a Montelino, a kis bohóc borzasztóan szomorú lett és elveszítette a mosolyát. Sürgősen szükség van a segítségedre! Fogj egy üres játékos ládát és kövesd az okos baglyot, szállj be a fülkébe, menj fel a Kohlmais csúcsára, erdőn-mezőn keresd a barátokat és a játékokat. Élj át egy játékos és szórakoztató kalandot a varázshegyen. Neked sikerül megtalálni Montelino barátait és játékait?"

Az élményút a hegyállomástól a középállomásig vezet.

Az élményút végigjárásához a kellékeket (ládikó, matricagyűjtő album) a gyerekek a felvonó völgyállomásánál kapják meg. Ha sikerül megtölteni a ládikát, akkor nyeremény várja a gyerekeket.

Az élményút ingyenes.Tartomány:Salzburg
Település:Saalbach-Hinterglemm
Cím:5753 Saalbach-Hinterglemm
GPS: 47° 23′ 30.98904″, 12° 38′ 29.6106″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward