» Ausztria

» Ausztria » Salzburg


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Saalbach-Hinterglemmben a gyermekek, kezdők és profik egyaránt megtalálhatják a számukra ideális pályákat és kihívásokat.


80 kilométernyi bringaösvény és trail, kilenc – kerékpárokat is szállító – hegyi felvonó, valamint Salzburg tartomány négy híres téli és nyári sportközpontjának és a szomszédos Tirolnak az összefogása csak egyet jelenthet: a nyári szezonra újonnan egyesített Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn a legnagyobb kerékpáros régió Ausztriában. Hat modern felvonó működik Saalbach Hinterglemm-ben, kettő Leogangban és egy Fieberbrunnban, melyek gyorsan és kényelmesen szállítják a bringásokat a legszebb csúcsokhoz és a legmenőbb útvonalakhoz. A számos kaland mellett, ami a régió bringaparkjaiban vár ránk, a BIG-5 Bike Challenge jelenti a legnagyobb kihívást, amellyel egy sportoló találkozhat a nyeregben. A kihívás hat felvonót és öt Saalbach Hinterglemm és Leogang körüli hegyet egyesít egy nagy XXL túrává, hogy a bringások egy nap alatt a maximumot hozhassák ki az élményekből.

SAALBACH HINTERGLEMM – AZ ALPOK MTB-S MEKKÁJA

Saalbach Hinterglemm csodálatosan szép vidékén valóságos élményözönre számíthat a nyaraló, és pompás, tiszta hegyi levegőre. A jóideje az Alpok MTB-s Mekkájaként emlegetett vidék elsősorban gazdag bringás kínálatával szerzett nevet magának. 400 kilométernyi és a legkülönbözőbb nehézségi szintű jelzett bringaút van a környéken. Kizárt, hogy bárki is hiába keresné a neki való terepet. Az elsőrangú infrastruktúra és a trailek roppant gazdag választéka teszi Saalbach Hinterglemm-et a hegyi bringások közkedvelt úticéljává. Természetes állapotban meghagyott hegyi ösvények éppúgy megtalálhatók itt, mint a fogós kiépített single trail-ek és különböző tudásszintekhez kialakított bringaparkok. Hat hegyi felvonó vállal bringaszállítást.

A több mint 180 km mountainbike út, az izgalmas singletrail-ek (egynyomsávos pálya) és az adidas freeride miatt a Saalbach Hinterglemm Európában a kerékpáros szórakozás legnagyobb színtere. Legyen szó könnyű, rövid túrákról vagy nehéz maratoni szakaszokról, izgalmas singletrail-ekről vagy lélegzetelállító lejtőkről - itt a kezdők, a haladók és a profik is mindig megtalálják a megfelelő útvonalat. Egyirányú jegy vásárlásakor a kerékpár szállítása benne van az árban.

Adidas Freeridepark a Reiterkogelnél

Milka Line családi bicikliút a Kohlmaisgipfelen (részletek)

LEARN-TO-RIDE-PARK SAALBACH-BAN

Ausztria legnagyobb kerékpáros régiójában, Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn-ban a kezdők és érdeklődők az első köröket az úgynevezett Learn-to-Ride parkokban tehetik meg. Újdonság, hogy most már három régióban kínálnak kezdő parkokat. Míg Leogang-ban a Riders Playground már az elmúlt években is átfogó kínálatot biztosított a kezdők számára line-ok és trailek tekintetében, Saalbachban, a Kohlmaisbahn völgyállomásán nemrégiben épült meg az új Learn-to-Ride-Park, csakúgy mint Fieberbrunnban.

A saalbachi Learn-to-Ride-Park a Turmwiese-n az öt jól ismert saalbachi pálya mini változatával várja az érdeklődőket. A „varázsszőnyeg” biztosítja a kényelmes feljutást. A park kicsiknek és nagyoknak egyaránt alkalmas.


Még több program Saalbach-Hinterglemmben: (részletek)Tartomány:Salzburg
Település:Saalbach-Hinterglemm
GPS: 47° 23′ 30.98904″, 12° 38′ 29.6106″
Honlap: http://www.bike-circus.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward