Voice Mania

2011. október 13.

print

Voice Mania

Ez a nemzetközi hangfesztivál ismét megmutatja, mi minden rejlik az emberi hangban. A megnyitás alkalmából november 4-én hat együttes lép fel az óváros balkonjain (ezért nevezik Balcanto-nak) és a Zene Házában (a belépés ingyenes!

Ez a nemzetközi hangfesztivál ismét megmutatja, mi minden rejlik az emberi hangban. Sziszegnek, csiripelnek, dörmögnek, zümmögnek, trilláznak, bőgnek, brummognak, turbékolnak, csettintenek - és persze énekelnek, ahogy csak kifér a torkukon.
„Balcanto" szabadtéri megnyitó
A megnyitás alkalmából november 4-én hat együttes lép fel az óváros balkonjain (ezért nevezik Balcanto-nak) és a Zene Házában (a belépés ingyenes!). Köztük van az ausztriai Rounder Girls, akik gospelről gondoskodnak, a Maybe6ix olasz popot prezentál és az angliaiEl Trio Chikiboom a swing és a jazz műfajaiban lép fel.
Az esemény a következő négy héten a Metropolban, a Vindobonaban, az Ost Klubban és Theater am Spittelbergben folytatódik.
Idén ott lesz Svédországból aThe Real Group is, és Kölnből a szenzációs Basta nevű banda, mely 10 éves színpadi fennállását ünnepli. A Vocal Tempo magával hozza salsa és son cubano ritmusait, a Harmonixen pedig friss-ropogós vokálhumorával fűszerezi a hangulatot.
A Lalá Vocalensemble először szolgálja fel vacsorára a világi hangzású, Voice Mania Dinner nevű programját a Schmid-Hansl koncert kávéházban. A Rounder Girls gospelkoncertje a tiszteletreméltó Minorita templomban hangzik fel. A Maybepop pedig komédiáról gondoskodik a javából.
A beatbox (szájdobolás) rajongóinak is lesz alkalmuk az ámulásra, nem utolsó sorban a fesztivált záró Acoustic Instinct előadásának keretében.

A megnyitó alkalmából -november 4-én, 14 órakor Bécs belvárosában- a következő a balkonokon láthatnak az érdeklődők énekeseket:

Modehaus Hämmerle - Kohlmarkt 7
BDO GmbH - Kohlmarkt 8 – 10
Modeatelier Knize - Graben 13
Peterskirche - Petersplatz

Voice Mania 2011
2011.11.04 - 12.04.

www.voicemania.at 
Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play