25. Nemzetközi Haydn Napok

2013. január 4.

print

25. Nemzetközi Haydn Napok

A 25. Nemzetközi Haydn Napok koncertsorozatára január végétől lehet elővételben jegyeket kapni.A nemzetközi zenei rendezvény az idén "Haydn és Beethoven" mottóval és egy hetes hosszabítással ünnepli 25 éves jubileumát. Fischer Ádám és az Osztrák-Magyar Haydn Filharmonikusok Beethoven összes szimfóniáját szólaltatják meg majd.

 


Kiemelkedő, nemzetközi művészek

Sol Gabetta csellista, Angelika Kirchschlager operaénekes vagy Paul Badura-Skoda zongoraművész - hogy csak pár nevet soroljunk a jubileumi rendezvénysorozat kiemelkedő művészei közül. De az Academy of St. Martin in the Fields is fellép a 2013. szeptember 5. - 22. között megrendezésre kerülő fesztiválon.

Fischer Ádám nevével egybefonódott

A kismartoni Haydn Napokon fellépett már a London Symphony Orchestra, de Jose Carreras is, akik nemzetközi szinten is hírét vitték a fesztiválnak. Azóta nemzetközi sztárok sorát láthatta már vendégül az Esterházy kastély Haydn terme, de azt is meg kell itt említeni, hogy a közönségkedvenc Fischer Ádám és az Osztrák-Magyar Haydn Filharmonikusok nélkül elképzelhetetlen lenne a rendezvény.

A 25. Nemzetközi Haydn Napok koncertsorozatára január végétől lehet elővételben jegyeket kapni.

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play