Csúszdaverseny a Sonnentherme-ben

2015. július 8.

print

Csúszdaverseny a Sonnentherme-ben

Július 18-án a 11. Citroen gyorsasági csúszdaversenyen, a Sonnentherme élményfürdőben ismét rekordereket keresnek. Az őrült „Twister“ csúszdán küzdenek a gyerekek a hőn áhított címért: „Ausztriai mester“ a leghosszabb beltéri vízicsúszdán (202 m).Július 18-án a 11. Citroen gyorsasági csúszdaversenyen, a Sonnentherme élményfürdőben ismét rekordereket keresnek. Az őrült „Twister“ csúszdán küzdenek a gyerekek a hőn áhított címért: „Ausztriai mester“ a leghosszabb beltéri vízicsúszdán (202 m). 

 


Szuper keretprogram vár minden érdeklődőt játékokkal, akciókkal, amelyek a megfelelő versenyhangulatér is felelősek.

Mint minden sportversenynél, így a „Speed Contest“- gyorsasági csúszdaversenynél is szerepel egy kiadós bemelegítés a programon. Mielőtt a bátor gyerkőcök újabb rekordokat állítanak fel, a kültéri színpadon a Sonnentherme-ben vidám zenére végezhetik a bemelgítést, hogy a megfelelő hangulatba kerüljenek. Az egyes kvalifikációk között sem lesz unalmas: a KRONEHT Radio színpadon Doris Dissauer, rádiós műsorvezető szórakoztatja a gyerekeket vidám kvízjátékokkal és számtalan művészfellépővel garantálja a megfelelő hangulatot.

 


Ebben az évben is szükség van a szülőkre is a „Citroen Speed Contest”-nél, hiszen most keressük 11. alkalommal: „Ausztria leggyorsabb családját“. A családi versenyen a legkisebb versenyzők anyuval, vagy apuval csúszhatnak egy csapatban (2009 és későbbi évben születtek).

 


Az eredményhirdetésig, késő délutánig a szabadtéri színpadon, a „Twister“ óriáscsúszdához közel, sok-sok élmény vár mindenkit. A „Speed Contest“-re 14 év alatti gyerekek jelentkezhetnek (2001-es évfolyam és fiatalabb!). Jelentkezni előre a www.sonnentherme.at/hu oldalon, vagy a start előtt a csúszdatorony alján, az információs pultnál a „Speed World“-ben lehet.

A legjobb az egészben: a jelentkezés és nevezés ingyenes, sőt minden induló kap egy ingyenes startcsomagot kedves ajándékokkal.

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play