Vienna Autókiállítás Bécsben

2016. január 15.

print

Vienna Autókiállítás Bécsben

Vasárnapig, január 17-ig várja látogatóit a Bécsi Utazási Kiállítás keretében a Bécsi Autókiállítás, melyen 40 autómárka közel 400 típust állít ki. 40 márka – köztük az Aston Martin, a Tesla és a Maserati – közel 400 típussal várja az autórajongókat a Messe Wien területén.Vasárnapig, január 17-ig várja látogatóit a Bécsi Utazási Kiállítás keretében a Bécsi Autókiállítás, melyen 40 autómárka közel 400 típust állít ki. 40 márka – köztük az Aston Martin, a Tesla és a Maserati – közel 400 típussal várja az autórajongókat a Messe Wien területén.

 


A két nagy csarnokban megtartott rendezvényen természetesen a német márkák viszik a prímet, de gyakorlatilag az összes gyártó igyekezett egy-egy különleges modellel kedveskedni a közönségnek.

 


Így az Individual felszereltségű M-es BMW-k, az Audi Q7 e-tron és a Volkswagen Golf GTI Clubsport mellett James Bond Aston Martinját, az Abarth legmérgesebb zseboroszlánját, a 695 Biposto Recordot és a teljesen elektromos Teslát is megcsodálhatjuk.

A belépőjegy 10 vagy 12,5 euró, 10 év alatti gyerekeknek pedig ingyenes. A szomszéd két csarnokban pedig turisztikai és szabadidős-kiállítás zajlik párhuzamosan.

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play