Mentse meg E.T.-t Bécsben!

2016. június 14.

print

Mentse meg E.T.-t Bécsben!

A londoni Madame Tussauds egyik sztárja, E.T. vendégeskedik augusztus közepéig Bécsben. A bájos földönkívülit a híres biciklis jelenetben ábrázolják, és aki akarja, meg is mentheti. Eliot helyét ugyanis üresen hagyták.A londoni Madame Tussauds egyik sztárja, E.T. vendégeskedik augusztus közepéig Bécsben. A bájos földönkívülit a híres biciklis jelenetben ábrázolják, és aki akarja, meg is mentheti. Eliot helyét ugyanis üresen hagyták.

 


Steven Spielberg 1982-es kasszasikerének egyik főszereplője, E.T. a földönkívüli a bécsi Madame Tussauds panoptikum új sztárja, akit a londoni intézményből adtak kölcsön az osztrák fővárosban található múzeumuknak. A kicsit és nagyot egyaránt elvarázsoló földönkívüli viaszmása 2016. augusztus 10-ig látható az osztrák fővárosban.

 

ET__Foto_Madame Tussauds Wien
A képen Arabella Kruschinski a Madame Tussauds Wien ügyvezetője valamint Werner Gruber fizikus, a Bécsi Planetárium vezetője látható.
Copyright: Madame Tussauds Wien


E.T.-t a filmből ismert, híres biciklis jelenetben ábrázolják, amikor Eliot és a fehér törülközőbe csavart földönkívüli kerékpáron menekülnek a rendőrség és az FBI elől. Csakhogy, a bécsi panoptikumban üresen hagyták Eliot helyét, így bárki felülhet a biciklire egy fénykép erejéig.

 


Copyright: Madame Tussauds Wien


Ráadásul azok a családok, akik egy legalább 20 centis, fehér törülközőbe csavart E.T.-figurával érkeznek a Madame Tussauds-hoz, 50 százalékos kedvezményt kapnak a teljes árú belépőjegyből.

Eurocom - Pr

 

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play