Ezek voltak a legmagasabb szállásértékelést elért úti célok 2016-ban

2017. január 24.

print www.trivago.hu

Ezek voltak a legmagasabb szállásértékelést elért úti célok 2016-ban

A Trivago.hu szálláskereső weboldal a vendégek által leadott szállásértékelések alapján felállította a legkedveltebb nemzetközi és magyar úti célok listáját.





A globális toplistán azok az úti célok kerültek versenybe, ahol minimum 130 szálláshely található, melyek mindegyike átlagosan minimum 60 szállásértékeléssel rendelkezik. A listán a világ minden tájáról képviseltetik magukat városok, és a top 100-ba 3 magyar úti cél is bekerült: Budapest 27., Hévíz 59., Eger pedig 66. helyezést ért el.

A metakereső weboldal statisztikái, a trivago Reputation Ranking alapján felállt a magyar toplista is, amire a minimum 50 szálláshellyel és szállásonként átlagosan minimum 60 vendégértékeléssel rendelkező úti céloknak volt esélye felkerülni.

Budapest 100-ból 84,12-es indexszel (trivago Rating Index) a lista első helyét foglalja el, de szorosan mögötte néhány népszerű fürdőváros, Gyula, Sárvár és a nemzetközi 100-as listán is helyet kapott Hévíz került a top 10-be.

A trivago Rating Index (tRI) egy 1-től 100-ig terjedő indexszám, melyet globálisan összesen több mint 175 millió szállásértékelés összevetésével számolnak ki a trivago üzleti elemzői. A szám az összes, a metakeresőn szereplő foglalási oldal vendégértékeléseit figyelembe veszi, azzal a tényezővel együtt, hogy adott úti cél szállásaihoz átlagosan mennyi értékelés tartozik. A globális toplistára történő felkerüléshez minimum 130, a magyar desztinációk toplistájára való felkerüléshez minimum 50 szálláshellyel kell rendelkeznie a városoknak. Mindkét lista esetében szálláshelyenként átlagosan minimum 60 vendégértékelésre van szükség.

A 11 éve indított trivago a világ legnagyobb szálláskeresőjeként naponta több mint 1 millió szálláshelyet hasonlít össze több mint 250 különböző foglalási oldalról. Minden hónapban 120 millió felhasználó választja a trivagót mint kiindulópontot utazásuk megtervezésénél. A metakereső 175 millió szállásértékeléssel és 19 millió fotóval segíti őket, hogy megtalálják a számukra ideális szállást a lehető legalacsonyabb áron.





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play