Ezek a magyar síelők kedvenc úticéljai

2017. február 16.

print www.trivago.hu

Ezek a magyar síelők kedvenc úticéljai

A Trivago.hu szálláskereső weboldal legújabb felmérése szerint a magyar síelők közül legtöbben Zakopane szállásai iránt érdeklődnek idén. A lengyel síelés fővárosa mellett a legismertebb magyar síelőközpontok, Mátraháza, Mátraszentimre és Galyatető is szerepel a listán, a top 10 legkeresettebb jeges desztináció felét azonban osztrák városok teszik ki.





Murau a legnépszerűbb sí úticél a január-februári időszak utazói körében, de Semmering, Schladming, Nassfeld-Hermagor és Obertauern szállásaira is sok keresés érkezik.

A tavalyi szezonra leadott keresések, az átlagos kattintott ár alapján egyes úti célokon jóval kevesebbet, máshol sokkal többet hajlandók szállásra költeni idén a síelő magyarok.  Zakopanéban átlagosan 8000 forinttal kevesebbért keresnek szálláshelyet, de jóval alacsonyabb idén a kattintott ár Mátraházán (-5200 forint), Mátraszentimrén (-12000 forint), a szlovák Deménvölgyben (-7400 forint) és Galyatetőn (-7400 forint) is. Ugyanakkor az osztrák úti célok szállásaira idén többet vagyunk hajlandók kiadni; Obertauernben például átlagosan 17500 forinttal, de Schladmingban is több mint 10000 forinttal többért kerestek szállást a magyar utazók.





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play