» Ausztria

» Ausztria » Karintia » Karintia


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A tóparti wellness és a különleges kényeztetés sajátos kombinációja a "tóparti üdülés" új dimenzióit nyitja meg a felüdülni vágyók előtt.


A Millstatti-tó partján fekvő Millstatt városában található Karintia 1. fürdőháza, amely elsőként kínál lehetőséget arra, hogy egész évben magunkba szívjuk a tavak által sugározott természetes energiát.

Karintia első modern fürdőházát olyan stílusban építették, amely harmonikusan illeszkedik az 1900-as évek elején épült karintiai fürdőházakhoz, illetve újraértelmezi azok építészeti megoldásait (az építmény hosszú, elnyúló formája, a tó felé nyíló szerkezet, kiegészítésként két torony). A fürdőház építése során nagy hangsúlyt fektettek az energiahatékonyságra és a környezetbarát kialakításra.

A közvetlenül a városi sétány mentén található épület varázslatos kilátást kínál a tóra és a környező hegyekre. Karintia első, immár műemlékvédelem alatt álló ugrótornya, világítótoronyként magasodik a fürdőház fölé.

A fa, mint alapvető alkotóelem és a fenntartható építési mód kifejezetten kellemes légkört biztosít. A kül- és beltér között elmosódnak a határok, a panorámás tavi szauna zavartalan kilátást biztosít a tóra. A környező hegycsúcsok inspirálta SPA-helyiségek, valamint a 35 Celsius fokos vízzel feltöltött 60 négyzetméteres szabadtéri medence garanciát jelent az önfeledt kikapcsolódásra és ellazulásra. A nyugalom és a kényeztetés fellegvárában könnyedén hátunk mögött hagyhatjuk a hétköznapok gondjait, majd kezdődhet a "belső utazás". Az egészségmegőrzés és a figyelmesség áll a kínálat középpontjában.

A Millstatti-tó partján található fürdőház hatalmas üveghomlokzattal büszkélkedhet, amely valósággal a házba hozza a tavat. Csodálatos kilátást kínáló pihenőhelyek csábítanak alvásra, olvasásra, ellazulásra vagy kettesben töltött meghitt pillanatokra.

Wellness a tóparton

A tóparti wellness a karintiai tavaknál töltött pihenés elengedhetetlen részét képezi és ideális feltételeket kínál a tökéletes ellazuláshoz, hogy harmóniába kerüljünk önmagunkkal és tegyünk valamit az egészségünkért. A tavakból áramló természetes energiát változatos wellness- és szépségápoló programmal egészítik ki. A különböző szaunákban speciális ceremóniák keretén belül történik a felöntés, például természetes cirbolyafenyő-olajjal vagy a Millstatti-tó környékén megtalálható alpesi gyógynövények élénkítő hatású kivonatával. A kínálatot olyan masszázsok teszik teljessé, mint például a "Gránátkő-masszázs" vagy a "Deluxe Cirbolyamasszázs”.

Alpok-Adria konyha

A "L'Onda " a hullám étterem regionális finomságokkal és az Alpok-Adria konyha különlegességeivel kényezteti a fürdőház vendégeit. A délkeleti fekvésű teraszon nyaranta a strandfürdő vendégeit, valamint az arra sétálókat is sok szeretettel várják.Tartomány:Karintia
Település:Millstatt
Cím:Millstatt
Honlap: http://www.badehaus-millstaettersee.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward