» Ausztria

» Ausztria » Oberösterreich

Nemzeti Park Látogatóközpont Ennstal


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A gyerekek a "Wunderwelt Waldwildnis“ (Az erdei vadon csodálatos világa) kiállításon megismerhetik a harkályokat az erdőben, az erdei lakásokat, a fa evő állatokat és az erdei vadon világ visszatérését a Kalkalpen Nemzeti Parkba.


Az Ennstal Látogatóközpont félúton található Reichraming és Großraming között, közvetlenül az Enns partján.

A látogató itt információt kaphat a turista- és kerékpárutakról, az alpesi legelőkről, vezetett kirándulásokról a Nemzeti Parkban és a mountain bike utakról.

A "Wunderwelt Waldwildnis" (Az erdei vadon csodálatos világa) kiállításon megismerheti a harkályokat az erdőben, az erdei lakásokat, a fa evő állatokat és az erdei vadon világ visszatérését a Kalkalpen Nemzeti Parkba. Az erdei moziban lenyűgöző felvételeket tekinthet meg ősi erdőkről, megközelíthetetlen szakadékokról, a hiúzról, a havasi cincérről és a sasról.

Belépő a "Wunderwelt Waldwildnis" kiállításra: felnőtt 4 euró, gyermek 2 euró

Vezetett túrák a parkban.A kalandvágyók vezetett barlangtúrán a Kalkalpen alvilágát élvezhetik vagy átvághatnak a nemzeti park régi ösvényein. A virágot szeretők, gyermekes családok vagy geológiai érdeklődésű látogatók is megtalálhatják a megfelelő ajánlatot a sokféle vezetett túra programjai között.Tartomány:Oberösterreich
Település:Reichraming
Cím:4462 Reichraming, Arzberg 3
Honlap: http://www.kalkalpen.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward