Tél az MQ-ban

2010. november 13.

print

Tél az MQ-ban

A bécsi Múzeumi Negyed nemcsak nyáron kedvelt találkozóhely. A „Tél az MQ-ban" rendezvénysorozat keretében a belső udvart november 11-től hangulatos téli helyszínné alakítják.A bécsi Múzeumi Negyed nemcsak nyáron kedvelt találkozóhely. A „Tél az MQ-ban" rendezvénysorozat keretében a belső udvart november 11-től hangulatos téli helyszínné alakítják.
November 11-től a leghidegebb téli napokon is forró lesz a hangulat a Múzeumi Negyedben. Erről a jégpavilon különleges puncs kreációi, egy curling pálya, valamint változatos programok gondoskodnak: DJ zenével és sokféle izgalmas eseménnyel.A bécsi Múzeumi Negyed nemcsak nyáron kedvelt találkozóhely. A „Tél az MQ-ban" rendezvénysorozat keretében a belső udvart hangulatos téli helyszínné alakítják. A hat új jégpavilonban kitűnő puncs specialitásokat szolgálnak fel, hogy a látogatók felmelegedjenek. A homlokzatokon látható videóvetítések egészen különleges fényben mutatják az MQ-t.A „Tél az MQ-ban" rendezvényei során DJ-k szolgáltatnak változatos, melengető zenei mixet. Minden évben nagy a tolongás a kedvelt curling pálya körül. A Múzeumi Negyed medencéjében zajlik a „Winter Race" - távirányítós autókkal.
December 5-én a „Cool Kids" rendezvény keretében egész nap speciális programot kínálnak a gyerekeknek és a családoknak.Aki karácsonyi ajándékot keres, november 26. és 28. között keresgélhet a Karácsonyi Negyedben. Dizájnerek kínálnak eladásra lakberendezési tárgyakat, kerámiákat, üvegtárgyakat, divatcikkeket és ékszereket.

Tél az MQ-ban
2010. november 11. - december 23.
Múzeumi Negyed (MQ)
Wien 7., Museumsplatz 1
Hétfőtől péntekig 16 órától, szombaton & vasárnap 14 órától

Karácsonyi Negyed
2010. november 26-28.
Ovális csarnok, Arena21, az MQ 21-es negyede
Pénteken 14-21, szombaton 10-21, vasárnap 10-19 óra

A belépés ingyenes

http://hetedhetorszag.hu/ausztria/index.php/fooldal/reszletek/315

 

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play