Olaszország a földrengés ellenére készen áll a vendégfogadásra

2012. június 6.

print

Olaszország a földrengés ellenére készen áll a vendégfogadásra

A május 20-i és 29-i földrengés epicentrumai és fő káresetei Modena, Ferrara, Reggio Emilia és Mantova provinciák határán helyezkednek el. E zóna kivételével, a régió egész területén semmi nem akadályozza a turisztikai tevékenységet.





Az olaszországi földrengés okán Piero Gnudi, az olasz regionális ügyek, turizmus és sport minisztere mindenkit megnyugtat, aki Olaszországba, az érintett terület környékére tervez ellátogatni.

Emilia-Romagna régió egésze, az adriai-tengeri üdülőterületek és a katasztrófa sújtotta terület közvetlen szomszédságában található műemlékvárosok is minden értelemben készen állnak a látogatók, nyaralók fogadására. Az adriai-tengeri települések semmilyen kárt nem szenvedtek, így minden vendéglátó- és szálláshely zavartalanul működik.

A május 20-i és 29-i földrengés epicentrumai és fő káresetei Modena, Ferrara, Reggio Emilia és Mantova provinciák határán helyezkednek el. E zóna kivételével, a régió egész területén semmi nem akadályozza a turisztikai tevékenységet. A közúti, vasúti és a légi közlekedés zavartalan, csak úgy, mint a telekommunikációs csatornák működése. A vendéglátó- és szálláshelyek a megszokott módon működnek, így ez a kulturális örökségekben bővelkedő terület teljes mértékben látogatható.




Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play