A Dolomitok téli kínálata

2012. október 15.

print

A Dolomitok téli kínálata

A 12 síterület rendkívül nagy választékot kínál és tökéletes úti cél a gyermekes családok számára

A Dolomiti Superski, a világ legnagyobb síterülete 12 sírégiót foglal magába. A világ egyik legnagyobb síparadicsoma az Alpok délkeleti részén, Dél-Tirol, Trentino és Veneto tartomány között terül el. Civetta, Falcade, Arabba és Marmolada térségében, 250 szállodában, apartmanban 35 ezer ággyal rendelkeznek.

A 2009-ben világörökségi címet elnyert Dolomitokban az elmúlt téli szezon a hóhiány miatt igen nehéz volt, hiszen karácsonyig alig volt olyan nap, amikor a hőmérséklet mínusz egy fok alá süllyedt, amikor műhavat lehet csinálni. December 20-ig mindössze 32 ilyen óra volt. Mivel a felvonók egyre gyorsabbak, a felszerelések egyre korszerűbbek, nagyobb sebességet tesznek lehetővé, ezért viszonylag kevesebb időt töltenek síeléssel a vendégek, ezért a fennmaradó szabad idő eltöltésére egyre nagyobb figyelmet szentelnek. Éppen ezért egyre több egyéb programot – így például hótalpas túrákat, lovas szánkázást, jégmászást szerveznek, nem beszélve a széles kulináris kínálatról. A fiatalokat freeride pályákkal várják biztonságos körülmények között.

A 12 síterület rendkívül nagy választékot kínál és tökéletes úti cél a gyermekes családok számára. Az óriási kínálatot figyelembe véve itt mindenki – a kezdőtől a síbajnokig – megtalálja a számára legideálisabb pályát. A Dolomiti Superski 450 felvonóval és 1.200 km hosszú pályával várja a síelőket. Ebből 1.100 km-en hóágyú biztosítja a megfelelő mennyiségű havat decembertől egészen áprilisig. 

Az éjszaka kivilágított pályák a többnapos síbérletekkel külön térítés nélkül használhatók. A hét éjszakás szállodai szobás, hatnapos síbérletes csomag 362 eurótól, míg az apartmanos csomag 216 eurótól foglalható. A szezonvégi ajánlatokban a családoknak akár ötven százalékos kedvezménnyel kínálnak csomagot.

www.dolomitisuperski.com egyszerű, átlátható, gazdaga információkat kínál a látogatók számára. Az oldal igazi újdonsága a multimédiás tartalom és a szállásfoglalási lehetőség, a freestyle rész és a közösségi funkciók. 

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play