Megnyitott Ausztria legnagyobb élményparkja

2013. április 15.

print

Megnyitott Ausztria legnagyobb élményparkja

Ausztria legnagyobb élményparkja, a Fertő-tó mellett, ismét megnyitotta kapuit. 80 kaland 140.000 négyzetméteren várja a családokat. Újdonság a „cumifa”, amelynek segítségével a gyerekek búcsút inthetnek kedves cumijuknak.

Ausztria legnagyobb élményparkja, csupán 10 kilométerre a magyar-osztrák határtól, a Fertő-tó mellett,  március 23.-a óta ismét megnyitotta kapuit. 80 kaland 140.000 négyzetméteren várja a családokat. Idén újdonság a "Schnullerbaum”/„cumifa”. 

Repülő halak, almaözön, kacsaparádé vagy Götterblitz hullámvasút- néhány, a több mint 80, Ausztria legnagyobb vidámparkjában, a Familypark Neusiedlersee-ben található páratlan lehetőségből.

 


Götterblitz


A legújabb „cumifán“ a gyerekek búcsút inthetnek kedves cumijuknak. A Dániából érkezett fa ezzel a Familypark részévé vált. A gyerekek a pénztárnál egy nevükkel ellátott szalagot kapnak, amelyre ráköthetik a cumijukat. Így az elválás pozitív élmény lesz: a következő látogatáskor újra találkozhatnak a nevükkel ellátott cumijukkal. 

 


Apfelflug


A munkálatok jelenleg gőzerővel folynak, hogy júniusban elindulhasson a Familypark új attrakciója, a Rattenmühle, az új családi hullámvasút. Lélegzetelállító száguldás 430 méter hosszan, éles kanyarokkal, váratlan irányváltásokkal valamint meredek és villámgyors hegy-, és völgymenetekkel, 18 méter szintkülönbséggel. Egy kocsi négy férőhelyes, végsebessége 54 km/h. 

 


Fliegende Fische


Nyitvatartási idő:

2013. március 23. és október 27. között, minden nap. Márciustól szeptemberig 9 és 18 óra között (belépés 17 óráig). Októberben 10 és 17 óra között (belépés 16 óráig). 

Belépő:

Napijegy 3-99 év között: € 19,50/fő
Pénteki családi nap: € 17,50/fő
Kedd nyugdíjas nap: 60 év fölötti látogatóknak csak € 9,50/fő 


Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play