Hétvégén EisenSTADTfest Kismartonban

2013. június 6.

print

Hétvégén EisenSTADTfest Kismartonban

Ismét szabadtéri szórakozóhellyé válik holnaptól Kismarton belvárosa. A sétálóutcában, az "EisenStadtfest 2013" rendezvényén zene, szórakozás, kulináris kínálat várja két napon át a látogatókat.Ismét szabadtéri szórakozóhellyé válik holnaptól Kismarton belvárosa. A sétálóutcában, az "EisenStadtfest 2013" rendezvényén zene, szórakozás, kulináris kínálat várja két napon át a látogatókat. Idén első ízben magyar finomságok is várnak a vendégekre a kismartoni "Pannonica" üzlet termékei formájában.

A "Pannonica" üzletet Pannon kapcsolatokat támogató egyesület üzemelteti, mely tavaly decemberben alakult meg. Az üzletben és a városi ünnep standján gazdag választék vár az érdeklődőkre: Mézek és pálinkák, savanyúságok, házi rétesek, gyümölcslevek, exkluzív csokoládé is.

Az EisenSTADTfest alkalmából sláger, pop vagy éppen rock zene- mindenki megtalálja a számára legkedvesebbet, hiszen több színpadon is fellépnek majd együttesek. A vendégek étvágyukat, szomjukat számtalan, külön a fesztivál alkalmából felállított standokon csillapíthatják.
Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play