Megnyílt Európa legnagyobb virágkiállítása

2013. augusztus 25.

print

Megnyílt Európa legnagyobb virágkiállítása

Csak néhány napig, 2013. augusztus 29-től szeptember 2-ig tart Európa legnagyobb virágkiállítása az ausztriai Tullnban. Az idei év központi témája: "Szórakozás és játékok"





Csak néhány napig, 2013. augusztus 29-től szeptember 2-ig tart Európa legnagyobb virágkiállítása. Az idei év központi témája: "Szórakozás és játékok".

Európa legnagyobb virágkiállításának köszönhetően öt napig, augusztus 29-étől szeptember 2-áig a tullni vásárváros a kertek és virágok szerelmeseinek központja lesz. A csodálatos kompozíciók, gyönyörű csokrok, fantasztikus tavak és a festőien megalkotott tematikus tájképek mindenki számára gazdag ötlettárul szolgálnak egy saját "zöld otthon" megtervezéséhez.

Az idei, "Szórakozás és játékok" mottóval megnyitott virágkiállításon Ausztria legjobb kertészei és virágszakértői mutatják be a legapróbb részletekig kidolgozott 'virág- és növényképeiket'. A kiállítás 60. évfordulójának tiszteletére a változatos programok közt egy, "A Nemzetközi Kertészeti Kiállítás 6 évtizede" címet viselő különleges kiállítás is szerepel.

Idén a 60. alkalommal kerül megrendezésre a legnagyobb európai virágvásár, a tullni Nemzetközi Kertészeti Kiállítás. A virágparádét felvezető, virágokkal gazdagon feldíszített jármű csak egy azok közül a szemet gyönyörködtető látványosságok közül, amelyek a 2. sz. kiállítócsarnokban várják a látogatókat, ahol varázslatos kompozíciók idézik vissza az elmúlt évtizedek kiállításait, és ahol az érdeklődők belefeledkezhetnek a régi idők virágkölteményeibe.

Több mint 500 osztrák és külföldi kiállító mutatja be és kínálja eladásra ezernyi termékét, és kerttervezéssel, virágokkal, növényekkel, gyümölcsökkel, zöldségekkel és sok más egyébbel kapcsolatos új ötleteit. 






Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play