Baby Days a Sonnentherme fürdőben

2014. február 20.

print

Baby Days a Sonnentherme fürdőben

2014. február 24. és április 11. között számtalan különlegesség várja a piciket, mint pl. a babaúszás, babatorna és babamasszázs. Ráadásul a Baby Days ideje alatt a két év alatti babák az akcióban résztvevő partnerhotelekben ingyen nyaralhatnak.

2014. február 24. és április 11. között számtalan különlegesség várja a piciket, mint pl. a babaúszás, babatorna és babamasszázs. Ezzel párhuzamosan a fürdő keresi 2014-ben is a legaranyosabb babát a „Baby Model Contest“ baba-szépségversenyen egy címlapfotózásra.

 


Kaland és kikapcsolódás a piciknek. Mindegy, hogy babaúszás, babaszauna, a Baby Beauty Lounge-ban, vagy Sunny Bunny vízitánca. A széleskürű ingyenes napi program kimondottan a kicsikre szabva és minden igényüket kielégítve várja a babákat és gyerekeket Ausztria vezető baba- és gyermek élményfürdőjébe, a Sonnentherme-be. 

 


A Sonnentherme élményfürdő szívét egész évben a „Baby World“ babavilág részleg határozza meg. A kellemes paradicsomi körülményel kimondottan babáknak kialakított medence 35°C-os víz- és 27°C-os levegőhőmérséklettel. Számtalan extrával felszerelve szoptatójurtákkal, altatószobával és babakonyhával a garantáltan pihentető nyaralásért. A „Fun & Speed World“ világ biztosítja a mókát és kalandot a nagyobb testvéreknek. Hála a 800 méternyi csúszdaélménynek, hullámmedencének, vadpataknak és sok más atrakciónak az unalomnak a Sonnenthermeben semmi keresnivalója.

„Örömtől csillogó babaszemek nyújtják számunkra a legnagyobb elismerést. Ezért is tesszük a Baby Days ajánlatainkat még vonzóbbá különleges programkínálattal. Külön örömünkre szolgál, hogy a partnerhoteleink is csatlakoztak és szintén kedvező ajánlatokkal kecsegtetnek“, mondjaWolfgang Stündl, a Sonnentherme Lutzmannsburg igazgatója. Hiszen a Baby Days ideje alatt a két év alatti babák az akcióban résztvevő partnerhotelekben ingyen nyaralhatnak (a Sonnentherme élményfürdő belépő természetesen szintén a része). 

 


Örömtől gügyögő babákat a kamera elé! A tavalyi nagy siker után a Sonnentherme idén is megrendezi baba-modell-szépségversenyét 3 és 24 hónapos babák között. A 30 legtöbb szavazatot kapó babafénykép jut be a az utolsó körbe, ahol egy kompetens zsűri választja ki a három döntőst, akik egy professzionális címlapfotózáson vehetnek részt. Ők a fotózáson felül családi nyaralást is nyernek, de a szavazók között is nyaralásokat és Sonnentherme belépőket sorsolnak ki.

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play