» Ausztria

» Ausztria » Steiermark


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A szabadidőpark rengeteg szórakozást ígér: igazi vidámpark, van itt Nautic Jet, Luna Loop, óriási csúszda, Butterfly, Skydive, Tower.


Az élménypark berendezései minden sebesség és magasság iránti vágyat kielégítenek, és igazi izgalmat és mókát jelentenek gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A Nautic Jettel startolva keresztülszeli a levegőt és a vízen landol anélkül, hogy vizes lenne. A Butterflyon megtapasztalhatja a gravitációt, a Toweren pedig a saját erejéből érheti el a magasságot. A Skydive-val valóra válhat a repülésről szőtt álma, a hosszú csúszdán úgy lovagolhat, mint a hullámokon, a Luna Loop föl-le robog, az Einhornbahnnal pedig belemerülhet a fantázia csodálatos világába.

Szenzációs, és kalandot keresőknek szinte kötelező az új rollerpálya. Az 1600 méteres lesiklópálya garantálja a szórakozást és az akciót a trendi szabadidős berendezés minden rajongójának. Szintén különlegesen kedvelt a több, mint 1200 méter hosszú nyáribob-pálya, amin kényelmesen visszajuthat a völgybe.

A szabadidőpark varázsát a legmodernebb szabadidőtechnika és a legszebb állatkerti kifutók izgalmas, lebilincselő kombinációja adja 1.000 tengerszint feletti magasságban.Az állatkertben 270, alpesi őshonos állat, Európa legszebb és legnagyobb medvekifutója, egy lenyűgöző földalatti farkasbarlang, élménygazdaság és állatsimogató, ragadozómadár-bemutató várja a gyerekeket.

A hegyre a kétüléses felvonóval lehet feljutni.

A völgyben lévő éttermen és a kobold-trafikon kívül az új Vadaspark Fogadó is időzésre és élvezetekre csábít több, mint 100 ülhellyel, napozóteraszával és csodálatos panorámájával.

BELÉPŐ 2020-ban:

napijegy felnőtteknek: € 16,00 

napijegy gyermekeknek € 10,00Tartomány:Steiermark
Település:Mautern in Steiermark
Cím:8774 Mautern, Alpsteig 1.
GPS: 47° 24′ 2.62847″, 14° 49′ 28.52645″
Honlap: http://www.derwildeberg.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward