Óriási Pink Floyd kiállítás Milánóban

2014. február 27.

print

Óriási Pink Floyd kiállítás Milánóban

Nagyon kell annak igyekeznie, aki el akarja csípni a legendás együttes milánói kiállítását, mivel csak négy hétig lesz látható. A szeptemberi kiállításra a jegyeket már árusítják.





Fran Tommasi, az angol Pink Floyd olaszországi promótere jelentette be a nagyszerű hírt, miszerint Milánó ad majd otthont a 2014. szeptember 19-i The Pink Floyd Exhibition kiállításnak. A kiállítás október 19-ig látható.

A tervezett nagyszabású tárlat elkalauzolja a látogatókat a zenekar szürreális világába, időrendben bemutatva a csapat zenéjét és művészetét, valamint egyéb művészetekre gyakorolt hatását legelső lemezüktől kezdve egészen napjainkig.

Február 27-étől kezdik meg a jegyek árusítását. A 2500 négyzetméter alapterületen felépített projektnek egy régi milánói gyárterület (Fabbrica del Vapora, Via Proccacini 4.) ad majd otthont. Minden olyan hang- és vizuális elem vissza fog köszönni a kiállításon, amitől a Pink Floyd úttörővé vált a zenében, a korai idők pszichedelikus világától kezdve egészen a zenekar ikonikus időszakának utánozhatatlan stílusáig.





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play