Idefix erdője az Asterix parkban

2014. május 21.

print

Idefix erdője az Asterix parkban

Idén 25 éves Asterix park az új szezonra 5 új játékkal bővült. A La Forêt d'Idefix (Idefix erdője) témájú területen Aérodynamix, Énigmatix, Lavomatix, Étamine és Hydrolix nevű, Idefix kiskutya és gallok inspirálta játékokkal.

Idén 25 éves Asterix park az új szezonra 5 új játékkal bővült. A La Forêt d'Idefix (Idefix erdője) témájú területen Aérodynamix, Énigmatix, Lavomatix, Étamine és Hydrolix nevű, Idefix kiskutya és gallok inspirálta játékokkal. Az attrakciók elsősorban a 3 és 11 év közötti gyerekek számára kínálnak szórakozást.

 


Párizstól 30 kilométerre, Plailly falu Asterix birodalmának székhelye. Az Asterix park a híres mese és képregény figuráit eleveníti meg, így nem szabad meglepődni, ha Asterix és Obelix mellett esetleg 1-1 gall hadsereggel, vagy magával Július Cézárral is találkozunk. 

 


Idefix erdője


Étamine


Aerodynamix


Az Asterix Park 1989-ben, a Disneyland létrejötte előtt nyitotta meg kapuit. Ez az első olyan európai park, melyet azért hoztak létre, hogy legyen egy olyan szórakozási lehetőségekkel teli hely, ahol a családok együtt lehetnek, és mind a gyerekek, mind a felnőttek egyformán jól érezhetik magukat.

 


Enygmatix


Hydrolix


Lavomatix