Csúszdaverseny és foci vb a Sonnenthermében

2014. június 30.

print

Csúszdaverseny és foci vb a Sonnenthermében

2014. június 30-án indul a szuper nyár a Sonnenthermében. Változatos program és szuper rendezvények az óriás csúszdákon várnak a kicsi vízipockokra. A foci VB alatt naponta lehet tippelni a „foci szakértőknek“ szuper nyereményekért.

2014. június 30-án indul a szuper nyár a Sonnenthermében. Változatos program és szuper rendezvények az óriás csúszdákon várnak a kicsi vízipockokra. A foci VB alatt naponta lehet tippelni a „foci szakértőknek“ szuper nyereményekért.

Az unalomnak itt nincsen helye! 2014. június 30-án indul a szuper nyár a Sonnenthermében. Változatos program és szuper rendezvények az óriás csúszdákon várnak a kicsi vízipockokra. A kültéri helyszínek és a rendezvény-aréna pedig játékparadicsommá alakulnak a szabad ég alatt.

„Ez a nyár forró lesz! Ezért is strartol a ’Cool Summertime‘ program számtalan attrakcióval és rendezvénnyel épp a nyáriszünet elején. Jobbnál-jobb élmények és rendezvények gyerekeknek egész nap. - mondja Wolfgang Stündl, a Sonnentherme igazgatója. Pluszpont a családi kassza javára, hogy a heti programjaink ingyenesek minden gyerek számára."

 


Utazhatnak Sunny Bunny mesevilágába „varázsvonattal”, tehetnek egy kiruccanást a vízi-dodzsemekkel és felfedezhetik a víz alatti világot az ismerkedő búvárónán. Vagy mégis megnyernék a Bobby Car Grand Prix-t kisautókkal? Ilyen és ehhez hasonló szuper programokat kínál a Sonnentherme nyári programjainak keretein belül. A bátrabb gyerkőcök bizonyíthatnak toronyugrásnál, vagy a bátorságpróbán is. Egyensúlyozásra és fürgeségre van azonban a „Climb Contest“ falmászó versenynél szükség.

Csúszdához készülni, vigyázz, rajt! Most igazán eXtrém: a Sonnentherme 7 leghosszabb csúszdája – több, mint 1.000 csúszda-méter, 675 lépcsőfok, 120 méteres magasság, három ugrókő az ugrómedencénél és még a vízfeletti mászófalat is le kell küzdeni. Ez a meredek út vezet az „Xtreme győztes“ cím megszerzéséhez minden gyerkőcnek 14 éves kor alatt. A részvétel díjtalan. Épp úgy a Citroen „Speed Contest” gyorsasági csúszdaversenynél, melyen 2014.7.12-én a leggyorsabb csúszó kerestettik a 202 méter hosszú „Twister” csúszdán.

 


Varázslatos lesz ellenben a Sunny Bunny Show Arena színpadán, Hermann varázsló fellépésénél. Nem kevésbé érdekes előadás látható majd az elképesztő kutatóktól, akik gyerekekkel mutatják be bámulatos kísérleteiket a víz elemmel. A dobpergés világága Raymond Walker, dob-művész a messzi Jamaikából, kalauzol el. Forró Musical-slágerek és menő mozdulatok láthatók a „Showdance“ programok keretein belül. A Sunny Bunny Show Arena színpadán. Kurt a „Show 4 Kids“ előadásán a gyerekeket nevetteti, énekelteti és táncoltatja is.

Természetesen a foci VB rajongóknak is van megfelelő program. Naponta lehet tippelni a „foci szakértőknek“ a napi játékokra a szuper nyereményekért, pl.: családi belépő a Sonnentherme élményfürdőbe és családi nyaralások Lutzmannsburgba. Természetesen a 18 órai játékokat élőben vetítjük a nagyképernyős, kényelmes Waldquelle WM-Lounge-ban.

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play