Vigye haza szuvenírnek a bécsi BKV-t!

2014. szeptember 20.

print

Vigye haza szuvenírnek a bécsi BKV-t!

Mostantól akár az egész bécsi tömegközlekedési hálózatot is hazavihetik szuvenírként a játékos kedvű turisták, a Wiener Linien ugyanis társasjátékot csinált belőle. A Ganz Wienben hóesés, áramszünet, esküvő és fesztivál nehezíti a játékosok dolgát, és bliccelni itt sem szabad!Mostantól akár az egész bécsi tömegközlekedési hálózatot is hazavihetik szuvenírként a játékos kedvű turisták, a Wiener Linien ugyanis társasjátékot csinált belőle. A Ganz Wienben hóesés, áramszünet, esküvő és fesztivál nehezíti a játékosok dolgát, és bliccelni itt sem szabad!

 


Ganz Wien – Fedezze fel Bécset metróval, busszal és villamossal néven készítettek társasjátékot a bécsi tömegközlekedési hálózatból. A játék során busszal, villamossal és metróval kell eljutni a különböző jellegzetes bécsi úticélokhoz – múzeumokba, kávéházakba vagy bevásárlóutcákba – miközben hóesés, áramszünet vagy éppen baleset akadályozza a közlekedést. Utazni természetesen csak érvényes jeggyel szabad, különben a bliccelőt elküldik a bécsi közlekedési vállalat, a Wiener Linien erdbergi ügyfélközpontjába, és csak onnan folytathatja a játékot.

 


Copyright: Wiener Linien


Az aktuális bécsi tömegközlekedési hálózaton alapuló társasjátékhoz a Wiener Stadtbahn-Spiel adta az ötletet, amely az 1900-as években volt népszerű. Fatáblán, gőzmozdony vontatta városi vasúttal lehetett kalandozni Bécsben.

A Ganz Wien az új közlekedési múzeum, a Remise shopjában illetve interneten vásárolható meg 27 euróért. Angol nyelvű leírás is tartozik hozzá.

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play