Nyár, napsütés, vakáció, Sonnentherme

2016. június 13.

print

Nyár, napsütés, vakáció, Sonnentherme

2016. július 11-től indul a szuper nyár a Sonnentherme élményfürdőben. A kis vízipockokra változatos program és menő rendezvények várnak az óriáscsúszdákon. A kültéri helyszínek játékparadicsommá és szabad ég alatti rendezvénytérré alakulnak.2016. július 11-től indul a szuper nyár a Sonnentherme élményfürdőben. A kis vízipockokra változatos program és menő rendezvények várnak az óriáscsúszdákon. A kültéri helyszínek játékparadicsommá és szabad ég alatti rendezvénytérré alakulnak.

 


„Ez a nyár forró lesz! Ezért is strartolnak a „Summer Party” programjaink számtalan attrakcióval és rendezvénnyel a nyáriszünet elején. Jobbnál-jobb élmények és gyerekeknek szóló rendezvények egész nap, és ráadásnak még a nap is süt. - mondja Harald Zagiczek, a Sonnentherme vezetője. Pluszpont a családi kassza javára, hogy a heti programjaink ingyenesek minden gyerek számára.

 


Sonnentherme Lutzmannsburg


Sunny Bunny mesevilágába elmerülni a „varázs-vasúttal”, egy kiruccanás a vízi-dodzsemekkel vagy a víz alatti világ felfedezése az ismerkedő búvárórán? Vagy mégis a Bobby Car Grand Prix-t kellene megnyerni a kisautókkal?Sonnentherme Lutzmannsburg


Ilyen és ehhez hasonló szuper programokat kínál a Sonnentherme nyári programjának keretein belül. A bátrabb gyerkőcök bizonyíthatnak a toronyugrásnál, vagy a bátorságpróbán is. Egyensúlyozásra és fürgeségre van azonban szükség a „Climb Contest“ falmászó versenynél .Sonnentherme Lutzmannsburg


2016. július 16-án a „Speed Contest“ gyorsasági csúszdaversenyen, a leggyorsabb csúszda-bajnokot keresik a 202 méter hosszú „Twister“ óriáscsúszdán. - ráadásul ingyenes és ajándék startcsomag is jár minden indulónak!

 


Sonnentherme Lutzmannsburg


Varázslatos lesz a Sunny Bunny Show Arena színpadán, Hermann bűvész műsora Nem kevésbé érdekes előadás látható majd az elképesztő kutatóktól, akik gyerekekkel mutatják be bámulatos kísérleteiket a vízzel, mint elemmel. A dobpergés világába Raymond Walker dob-művész a messzi Jamaikába kalauzol el. Forró musical slágerek és menő tánclépések tanulhatók a „Showdance“ programon a Sunny Bunny’s Show Arena-színpadán. Kurt a „Show 4 Kids“ gyerekműsorában nevetteti, énekelteti és táncoltatja majd a gyerekeket.
Vasárnaponként külön móka várja a vendégeket- A Smart World Entertainment csapata új programokkal lesz újra vendég a Sonnentherme-ben. Széleskörű, színes programkínálat várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Időpontok: 2016.7.3., 7.31., 8.14., 9.4.

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play