Szörfmedence épült Bécs belvárosában

2016. június 24.

print

Szörfmedence épült Bécs belvárosában

Ezer négyzetméteres szörfmedence épült Bécs belvárosában, a 3CityWave elnevezésű projekt pénteken nyitja meg kapuit.Ezer négyzetméteres szörfmedence épült Bécs belvárosában, a 3CityWave elnevezésű projekt pénteken nyitja meg kapuit.

 


A bécsi Főpályaudvartól nem messze lévő Schwarzenberg téren húzták fel a nagy szörfmedencét, amely szeptember végéig várja a vendégeket. A medencében akár 1,4 méter magas hullámok lesznek.

 


A belépés ingyenes, az egyórás szörfölési lehetőség 39 euróba kerül, amely tartalmazza a bukósisak és a deszka bérlési árát is. A helyszínen neoprén ruha is kölcsönözhető. Egyszerre legfeljebb tíz embert engednek be a medencébe, naponta reggel 10 és 22 óra között várják a látogatókat. Akik csak nézelődni akarnak, azokat külön gasztrorész és bár várja a medence mellett.

 


A nyitás napján, június 10-én pénteken ingyenesen kipróbálható a szörfmedence, regisztrálni a nyitás előtt a helyszínen lehet. A kezdőknek és a gyerekeknek kurzusokat is tartanak, és nyári tábort is szerveznek iskolásoknak.

Jegyeket a www.3citywave.at oldalon lehet foglalni.

MTI
Fotók: Copyrights © kreitner & partner, www.3citywawe.at

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play