Tanuljon sellőnek Bécsben!

2016. augusztus 17.

print

Tanuljon sellőnek Bécsben!

Az Osztrák Hableányszövetség jóvoltából mostantól bárki kitanulhatja a sellőséget Bécsben. A tanfolyamokon nemcsak a megfelelő légzéstechnikát és uszonyhasználatot sajátítják el a résztvevők, hanem a tengerek nagyköveteivé is válnak.Az Osztrák Hableányszövetség jóvoltából mostantól bárki kitanulhatja a sellőséget Bécsben. A tanfolyamokon nemcsak a megfelelő légzéstechnikát és uszonyhasználatot sajátítják el a résztvevők, hanem a tengerek nagyköveteivé is válnak.

 


Bécs egyik legnagyobb termálfürdőjében, a Therme Wienben tartja következő sellő-workshopját az Osztrák Hableányszövetség, az Austrian Mermaids. A 2016. augusztus 21-re meghirdetett tanfolyamon bárki részt vehet, aki jól tud úszni, szeret a víz alá merülni, és 34-esnél nagyobb a lába.

 


© Harald Slauschek | H2O-Photography.com


A 8-99 éves korig, nőknek és férfiaknak egyaránt szóló kurzus időtartama másfél óra, amely során nemcsak a megfelelő légzéstechnikát és az uszonyhasználatot tanítják meg játékosan a résztvevőknek, hanem a sellők történetét is. Mivel a hableányok és -fiúk a tengerek nagykövetei is egyben, a tanfolyamon szó esik a tengerek, óceánok állapotáról és a természetes vizek védelmének fontosságáról is.

 


© Harald Slauschek | H2O-Photography.com


A sellőúszás divatja az Egyesült Államokból indult, és néhány éve teljesen meghódította Ausztriát is. A speciális úszásmód előnye, hogy kíméli az izületeket, ugyanakkor alaposan átmozgatja az egész testet. A kezdő tanfolyam díja 48 euró, akinek pedig még nincs sellő-uszonya, az 9,50 euróért kölcsönözhet.

Forrás: Eurocomm

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play