Szeptember a divaté Bécsben

2016. augusztus 28.

print

Szeptember a divaté Bécsben

Idén szeptemberben Bécs diktálja a divatot. 2016. szeptember 12-18. között rendezik meg ugyanis a Vienna Fashion Week-et, ahol idén az osztrák tervezőké lesz a főszerep.

Szeptemberben több mint 80 dizájner kollekcióit lehet majd megcsodálni a Vienna Fashion Week kifutóin Bécsben. A divathét megnyitóját idén a párizsi divatújságíró és stylist, Claire Sibille rendezi, aki ezúton szeretné bemutatni az osztrák dizájn történetét, és felhívni a figyelmet a kortárs kreatívipar széles spektrumára Ausztriában. "Az osztrák divatvilág kezdve Fred Adlmüller csodás Couture-ruháival egészen a mai dizájnerekig a kreatív divat sokszínű skáláját mutatja fel, legfőbb ideje, hogy ezt bemutassuk", mondta Sibille.

A MQ Vienna Fashion Week.16 ideje alatt osztrák és nemzetközi, illetve kezdő és már neves tervezők is bemutatkoznak. Részt vesz többek között a dán Mads Dinesen és a new yorki Kithe Brewster, a hazai tervezőket pedig többek között Anelia Peschev, Callisti, Kayiko és Shakkei képviselik.

A különleges ruhadarabokat nemcsak megcsodáni lehet majd, a bemutatók mellett ugyanis egy pop-up store is nyílik, ahol a ruhákat és kiegészítőket fel lehet próbálni és meg is lehet vásárolni.

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play