Ezekkel a játékokkal bővül a Familypark

2017. február 7.

print Hetedhétország.hu

Ezekkel a játékokkal bővül a Familypark

Minden évben valami újdonsággal rukkolnak elő a Fertő-tó közelében található Familyparkban. 2017 új attrakciója a Kakasvadászat és az Erdei Express.

 




Április 1-én nyit, és október 26-ig tart az idei szezon Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában Szentmargitbányán, az osztrák-magyar határ mellett. A több mint 145.000 m²-en fekvő park látványosságai négy különböző témavilágba sorolhatók: élményvár, falusi porta, meseerdő és kalandsziget. 

 

2017-ben több új, kihagyhatatlan élmény várja a látogatókat a Falusi gazdaság tematikus részlegen.

Kakasvadászat (Gockeljagd)

Egy óriási kakast meglovagolva vágtathatunk el a menő motorkerékpáron ülő hóbortos nagymama mellett, keresztül a traktorgarázsként szolgáló pajtán és a riadt, tollas jószágokkal teli tyúkólon. 

Erdei expressz (Waldexpress)

"Beszállás!" - szól az felhívás a XIX. századi stílusú pályaudvaron. Az Erdei expresszen ülve vidám erdei állatokat figyelhetünkk meg, és találkozhatunk egy erdésszel és egy halásszal is. 

Belépő 2017-ben:

A napijegy a Familyparkban egységesen 23 euróba kerül. A 3 év alatti gyermekeknek ingyenes a belépés. Az ár magában foglalja a játékok korlátlan használatát. Néhány kiegészítő játék (vízágyú, automaták) zsetonnal működik. 

3-14 éves korig a születésnapos gyerekeknek ingyenes a belépés. Évente egyszer a télen született gyerekek 14 éves korig (igazolvánnyal igazolni kell) születésnapos kedvezménnyel, tehát ingyen léphetnek be a parkba.

Minden pénteken családi nap, ekkor 21 euró a belépő.

Kedd nyugdíjas nap: 60 év fölötti látogatóknak csak 13 euró/fő

A parkolás ingyenes.

Nyitva tartás 2017-ben

A Familypark április 1.-október 26-ig minden nap nyitva tart (április 1- szeptember 30-ig 9-18 óráig, októberben 10-17 óráig).


Kapcsolódó hírek





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play