» Ausztria

» Ausztria » Niederösterreich » Duna mentén


Értékeld Te is:

Az évente áprilistól októberig nyitva tartó első európai ökológiai kertkiállítás, a "DIE GARTEN TULLN" az egyik legkedveltebb alsó-ausztriai kiránduló úti cél.


Az 50 hektár területen kialakított több mint 50 különböző bemutató és mintakert hobbikertészek, természetkedvelők és családok tömegeit vonzza a városba. A tullni kertbemutató kiállítás élmények és pihenés, hasznos ismeretszerzés és kulináris örömök nagyszerű keveréke, valóban páratlan kirándulóhely.

A 30 méter magas (201 lépcsőfokon vagy lifttel közelíthető meg), lombkoronát imitáló kilátóból remekül áttekinthető az egész terep és a víziparknak is otthont adó dunai holtágak szövevénye. A víziparkban, a Duna-holtágban csónakozásra is lehetőség van (május-szeptember, naponta 13-19 h).

Kaland- és természetjátszótér, erdei útvesztő és kalandpark is várja a gyerekeket. 

A parkban több étterem is található. Ha nincs kedvünk étteremben ebédelni, lehetőség van a piknikezésre is. A "Die Gärtnerei" étterem kérésre összeállít egy piknikhátizsákot, helyi finomságokkal megpakolva. A piknikhátizsák ára 23 euró, amely azonban tartalmazza a parkbelépőt is.

Belépő ára személyenként: felnőtt 11 euró, gyerek/diák (6-17 éves korig) 6 euró. Gyerekeknek 6 éves korig ingyenes. Családi jegy 24 euró (2 felnőtt és 2 gyerek)Tartomány:Niederösterreich
Település:Tulln
Cím:3430 Tulln, Am Wasserpark 1
GPS: 48° 19′ 42.57876″, 16° 2′ 11.41836″
Honlap: http://www.diegartentulln.at

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward