» Ausztria

» Ausztria » Niederösterreich » Duna mentén


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A szabadstrand egy igazi Eldorado 2 vízicsúszdájával és az úszó polipjával. Tökéletes hely a gyerekeknek homokos strandjával és az élmény játékpatakjával.


Városközeli, ennek ellenére a zöldben található - ez jellemző a Tulln-i szabadstrandra és élményparkra, melyek tökéletes szabadidő oázisnak számítanak.

Tulln kiemelt helyet foglal el a dunai városok között, számtalan szabadidős ajánlataival és a víz kínálta lehetőségével.

A szabadstrand egy igazi Eldorado 2 vízi csúszdájával és az úszó polipjával. Tökéletes hely a gyerekeknek homokos strandjával és az élmény játékpatakjával.

Az élménypark nemcsak egy pihenő-oázis a napsütést kedvelőknek és a sétálóknak, hanem igazi paradicsoma a szabadidő sport rajongóinak is. Mintegy 30 hektáros csodálatos terület kínál 4 röplabdapályát, egy kézilabdapályát és egy strandröplabdapályát, valamint idilli utakat kocogáshoz vagy sétához. Aki a kényelmet és játékot szereti, az itt megtalálja a számítását. Csónak kölcsönzésre is lehetőség van.Tartomány:Niederösterreich
Település:Tulln
Cím:Tulln
Honlap: http://www.tulln.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward