Halloween-őrület a Familyparkban

2016. október 1.

print

Halloween-őrület a Familyparkban

Az elmúlt év elsöprő sikere után október 29. - november 1. között Ausztria legnagyobb szabadidőparkja idén halloweenkor ismét borzongató éjszakára hív.Az idényzárón showműsorok, nyereményjátékok és kísértetek minden mennyiségben, szellemidéző meglepetések, pikáns Halloween-ételek és további meglepetések várják a kicsiket és nagyokat egyaránt! Az "alkalomhoz illő" jelmezbe öltözött vendégeket különösen szívesen látják. 


A hivatalos menetrend szerint az osztár-magyar határnál fekvő Familypark október 26-án bezárja kapuit, és "téli álomba" szenderül. A naptárban néhány nap múlva azonban "Halloween" következik, ez alkalomból október 29. és november 1-je között mind az apróságokat, mind a nagyobb látogatókat különféle hárborzongató élmények várják. Ezt a koncepciót követve a park egészen 22 óráig szellemidéző hangulatvilágítást kap, a kisebb-nagyobb Halloween-rajongók szívét rémisztő meglepetések dobogtatják meg. Este tíz óráig a látogatók a Rattenmühle hullámvasúton a fák csúcsai között száguldozhatnak, sőt bemerészkedhetnek a félelmetes szellemkastélyba is.

 


Az elmúlt évben több mint 13.000 vendég kívánt részt venni ebben a látványos Halloween-őrületben. Ez a családi park üzemeltetőit arra ösztönözte, hogy az idén még nagyobb eseményt szervezzenek.

 


Az idényzárás alkalmából a park teljes területe (145.000 m²) nyitva áll az érdeklődők előtt. A látogatókat programok színes kavalkádja várja: showműsorok, Leonardo repülőgépénél a pedig egy speciális előadás. A nyereményjátékban a vendégek szert tehetnek éves bérletekre, napi belépőkre és értékes tárgyjutalmakra.

Az éttermek gasztronómiai kínálata is a "Halloween" tematikához igazodik, a tökből készült gulyástól egészen a fasírtgolyócskákig és a boszorkánykonyháig.

 


A jelmezes vendégeket különösen szívesen látják. A félelmet keltő jelmezek azonban a gyermekek miatt kerülendők. Az intézmény fenntartja magának azt a jogot, hogy ezeket a jelmezeket már a bejáratnál kiutasítják.

Happy Halloween

Nyitvatartás:

2016. október 29-én, 30-án és 31-én 11-től 22 óráig, a pénztár 19 órakor zár
2015. november 1-jén 11-től 18 óráig, a pénztár 17 órakor zár

Belépőjegy 3-tól 99 éves korig: 21,50 €. A 3 év alatti gyermekeknek ingyenes a belépés.

Éves bérlettel a belépés ingyenes!

Helyszín: Burgenland, 7062 St. Margarethen, Märchenparkweg 1


Kapcsolódó hírek

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play